Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bide kendince ‘şu paragöz kadınların önerilerini anlattıryım, fakırım dıye hep hor goruldum acısını çıkartıriiim bu forumda. anca paralı erkek seversınız eyşanlar, bakiiim olgun severım dıyen olursa da ozelden yürürüm cunku yaşım 55’ dıyen bı herıf belki de.. 😂😂 nısakara😂 mavişşşşcik seni 🤣

Kadın kadının kurdu team yine başardı
AF2F07EF-C11F-4C8C-AC1A-024E419176E0.jpeg

Ben sd seviyorum Kudicim aynen
Bunlar hep neden oluyor biliyor musun ? Bizim kadinlarimizin sıkıntısından, burada zaman geçirip stres atıyorlar , komikse gülüp geçiyorum ben. Senin konunu bende etik bulmuyorum ama , üslubunda sıkıntı görmedim gayet kibar ahlaklı cvplar veriyorsun .

Yav ne suç işlemişim söyler misin canım?Hakaret eden size bir şey olmuyor bize me olacak ve gerekçesini dile getir bak?Öğrenmeliyim
Başkasının fotoğrafını kullanmak
Başkasının fotoğrafını kullanarak yalan beyanlarda bulunmak
Başkasının fotoğrafını kullnandığın sırada hakaret etmek
Daha sayayım mı😁

Erkek olsa ehhhh der çıkardı 3. Uykusunda olurdu cidden😁 tahminim 17-20 arası bi yaşta .
Keşke yaş sınırlaması ve gerçek cinsiyet tespit eden bir şey olsa uygulamada. Yol geçen hanı gibi herkes üyelik yapıyor, saçma sapan fake konular açılıyor

Bide kendince ‘şu paragöz kadınların önerilerini anlattıryım, fakırım dıye hep hor goruldum acısını çıkartıriiim bu forumda. anca paralı erkek seversınız eyşanlar, bakiiim olgun severım dıyen olursa da ozelden yürürüm cunku yaşım 55’ dıyen bı herıf belki de.. 😂😂 nısakara😂 mavişşşşcik seni 🤣
Anlamadım dilini kanka

Kocanın yanına git beraber uyumuyor musunuz?Boşandın mı?
bebis sen hala anlamadın mı? senin fındık kadar dünyandaki endişelerini dayanarak sokmaya çalıştığın bu laflar normal insanlarda etkisiz. teyze dedin yırttın kendini bak, tepki yok. yükselmeye çalıştın, tepki yok. ayol kocadan mı vuracaksın? biraz dünyanı genişlet mahallenden çık. ancak bebeğim hadi.

bebis sen hala anlamadın mı? senin fındık kadar dünyandaki endişelerini dayanarak sokmaya çalıştığın bu laflar normal insanlarda etkisiz. teyze dedin yırttın kendini bak, tepki yok. yükselmeye çalıştın, tepki yok. ayol kocadan mı vuracaksın? biraz dünyanı genişlet mahallenden çık. ancak bebeğim hadi.
Benim koca endişem yok küçük bir kızım

Eyşanlar ölmez şekil değiştirir sjdkdkdk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X