• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede çıkan siyasi reklamlar hk.

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.163
2
69.488
1.623
101
Merhaba
Google reklam alanlarında çıkan siyasi partilerin reklamları direk Google üzerinden gelmektedir. Bu reklamları bizim yaptığımızı iddia eden kişiler lütfen Google reklam içeriği nasıl çalışıyor bir incelesin.

Bende dikkat ettim birtek partinin cikmasi garip geldi.

Ama kulübun kurallarini bildigimden parti hakkinda bile isteyw boyle birsey olacagini dusunmedim.

Heralde google ile ilgili bu kk de boyle bireysel ayriclar olmaz :ssz:

Devlet Bahçeli çıkınca altta hoşuma gidiyor. Komik komik bakıyor ordan :1:

Rahatsız olanlar reklamları engelleyebilir.
böyle şeyleri neden sorun ederler hiç anlamıyorum.

şahsen rahatsızdım, ama kisiden ziyade tek partı olması nedeniyle.
fakat google reklamı icin yonetime çemkirmeyi sacma buldugumdan bir 15gun daha sabretmeyi secmistim.

engelleme gibi birsey demis arkadaslar, genel olarak bunu nasıl yapıyoruz?
yani parti icin degil de o zaten gecer gider de ordan burdan telefon operatoru falan cıkıyordu bir ara, ekranı kaplıyordu gıcık oluyordum :))

şahsen rahatsızdım, ama kisiden ziyade tek partı olması nedeniyle.
fakat google reklamı icin yonetime çemkirmeyi sacma buldugumdan bir 15gun daha sabretmeyi secmistim.

engelleme gibi birsey demis arkadaslar, genel olarak bunu nasıl yapıyoruz?
yani parti icin degil de o zaten gecer gider de ordan burdan telefon operatoru falan cıkıyordu bir ara, ekranı kaplıyordu gıcık oluyordum :))

Bana genelde is ilanlari cikiyor. :27: Mailine baksan da nasil engelleyecegini soylesem. :))

Back