site yönetimi lütfen beyaz eşya reklamını kalldırın lütfeeeennnn!!!

2-3 sn iç,inde kayboluyo allahtan

ben de sinir oldum bu ne ya çıkma da çıkamıyorsun. bekle de gitsin reklam inşaallah hemen kaldırırlar

sağ üst köşedeki x işaretine basın beklemenize gerek yok gitmesi için kızlar.

canım ona basabilsek basıcaz zaten de yukarı gidio kapatalım derken...

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşındı.

Son düzenleme:
bende çıkıyo sizde neden çıkmıyo acaba :26:

2-3 sn iç,inde kayboluyo allahtan

Yani :)))

Arkadaşlar emin olun eğer bizleri gerçekten sıkan birşeyse yakında düzelir bu,sonuçta bugün olan bir sorun bu,deneme aşamasındadır,mutlaka en olağan şekli verilecektir,az sabır diyorum

Anneler gününde kabus gibiydi bu reklam, oh bitti şükür dedik gene başladı.
Yıllık mı yoksa yüzyıllık mı reklam anlaşması yapıldı Ariston ile anlamadım gitti.
Zaten heryer reklam, bir bu eksik kalmıştı, tas tamam oldu, Allahımıza bin şükür olsun!

Ya ne iki sn en az dört beş sn bekliyorum ben kendiliğinden kapansın diye!

Ay Bu Reklam Beni Bugün Kanser Etti..

Ben eminimki birini derdine derman oluyordur yada bir öğrenciye gidiyordur parası.Ve şimdi girdiğimde çıkmadı bile.Okadar kolay kanser olmayalım nolur.

sadece bir kaç saniye kalıyor kızlar ondan sonra sürekli paylaşımdaysanız bir daha gelmiyor bile ekrana

Merhaba,

Dün elimde olmayan nedenlerden dolayı çıkan ariston Reklamlarına müdahale edemedim.

3 düzenleme yaptım

1- IE kullanıcılarında çıkan boş reklamlar düzeltildi.
2- Reklam boyutları küçültüldü. (Ekran çözünürlüğü küçük olanlarda reklamın sağ üst köşesindeki kapatma işareti gözükmüyormuş) %25 oranında küçültüldü. Kapatma işaretinin her çözünürlükte görülmesi gerekiyor
3- Reklam gösterim sıklığı azaltıldı. (30 dakika da 2 kere gösteriliyor.)

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Saygılarımla

Ben eminimki birini derdine derman oluyordur yada bir öğrenciye gidiyordur parası.Ve şimdi girdiğimde çıkmadı bile.Okadar kolay kanser olmayalım nolur.

reklam=para biliyoruz ama gözümüze sokmak yerine daha az rahatsız edecek yöntemler bulunabilir sanırım...

ilgilendiler hemen sağulsunlar teşekkür ederiz:)

Madamiks;
Konuyu kapattığınız için teşekkürler..Soru sormuşsunuz cevaplayayım.
O konunun en başlarında belirtmiştim,görmemişsiniz sanırım.
Geçen haftaki reklamdan dolayı,görmeden,etmeden derdim var kısmına açtığımı zannederken,
yanlışlıkla eşi ve ailesi bölümüne açmışım..Adres çubuğunada bakmayı düşünemedim, reklamla boğuşurken.
Bilincim ve şuurum konuyu eşi ve ailesi kısmına açmayacak kadar yerindedir.
Tamamen yanlışlıkla açılmış birşey.Zaten bir haftadır orada,bende diyordum ki,'konu hala taşınmadı,fark eden olmadı'şimdi fark etmişsiniz ve taşıdınız..Arkadaşlara konuyu yanlış yere açtığımı,ve mazur görmelerini söyledim..Neyse uzatmalı bir şekildede olsa siz gerekeni yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…