Site Hakkında ''Riskli Site''Uyarısı Alıyorum

haydigelgidelim

yeniden başlasııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.548
1.867
198
Selam,
Siteye her girdiğimde uyarı alıyorum..Farklı sekme açınca da aynı uyarıyı alıyorum hemde 2 farklı şekilde..Uyarıların fotosunu çektim pc'den ..neden oluyor acaba?? benim bilgisayarımla mı ilgili bi problem var yoksa siteyle mi?? yardım lütfen
xVR53n.png
[/URL][/IMG]
KrvBJ7.png
[/URL][/IMG]

Merhaba
Yandex arama motorundan siteye girmek istediğinizde bu uyarıyı alıyoruz. Konu hakkında araştırmaya başladık. Buradan gerekli bilgileri paylaşacağım.

birden fazla konuyu aynı anda açmak için sekmeleri kullanamıyorum bu sebepten ...bekliyor olucam teşekkürler

aynı sorunu bende yaşadım
dün'e kadar bi sorun yoktu ama bu sabah itibariyle bu uyarı çıkıyor
face üzerinden bildirdim yetkililere , ilgileniyorlar

Merhaba
Problem çözülmüştür. Problem çıkan reklamlardan kaynaklı olduğu tespit edilip ilgili reklamların kaldırılması sağlanmıştır.

Merhaba
Problem çözülmüştür. Problem çıkan reklamlardan kaynaklı olduğu tespit edilip ilgili reklamların kaldırılması sağlanmıştır.
merhaba,
yeniden aynı sorunla karşılaşıyorum..bu kez sorun yine aynı mı yoksa benimle mi ilgili?

merhaba,
yeniden aynı sorunla karşılaşıyorum..bu kez sorun yine aynı mı yoksa benimle mi ilgili?

Merhaba
http://www.kadinlarkulubu.com/yabanci-diziler/315554-vampire-knight-animemanga.html bu sayfada yer alan görsellerde sorun olduğu için böyle bir uyarı gelmiş ilgili fotograf kaldırıldı.

Şunu da eklemeliyim biz sürekli tarıyoruz. Bu tür uyarılar virüsten çok belirsiz kaynaklardan alınan resimlere bağlı uyarılar. Tehlike içermiyor bu konuda endişeniz olmasın.

Merhaba, Kulubu Kadinlar!

28 Февраля 2014 tarihinde siteye yapılan son denetimde zararlı nitelikte kod içermediği anlaşıldı Arama sonuçlarında site etiketsiz olarak çıkacak.

---
Saygılarımızla,
Yandex.Webmaster

Back