Site dışına (üye olmayanlara) mesajları ve yorumları kapatma nasıl yapılır?

acitatlisos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
1.935
4.001
Merhaba arkadaşlar

Forumda üye olmayanlar başlıklara yazdıklarımı göremesin istiyorum, ayarları inceledim ancak bulamadım. Kısacası dışarıdan biri beni forumdan hiçbir şekilde göremesin ve yazdığım yorumlar mesajlar vs gündem vs hiçbir yerden görülmesin, sadece üyeler tarafından görünür olayım istiyorum. Nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı? Adminleri etiketlersem yardımcı olurlar mı? Teşekkürler

Hem mantiken de anlamsiz olur, koskoca site niye sadece uyelere hitap etsin?
Internette bir sey aratinca bu site cikiyor, okuyor geciyor misal?
Bazen gündemde bazı başlıklara bakarken 5 yorum 3 yorum yazıyor ama tıkladığımda sadece 1 ya da 2 yorum görüyorum, ayarlardan yapılır diye biliyordum. Üye olmadan önce tüm yorumları göremiyordum. Ondan sordum.

Üye olmayanlar cinsellik konularını okuyamıyor, diğerlerini okur. Üye olmadan da bir konuyu araştırırken arama motoruna çıkar site açıp okuyabilirsiniz. Üye olmak da zor bir şey değil.

Orda geç görüyor olabilir üye olmayan. Ben banlıyken hesabımın açık olmadığı tarayıcıdan bakıyorum. Dediğiniz gibi son mesaj 5 dk önce diyo ama ben yarım saat önce yazılan mesajı görüyorum son mesajı göremiyorum bir süre sonra onları da görebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…