benim rahatsızlığımın temelinde psikolojik gerginliğin oluğunu söyledi doktorum.antidepresan verdi çok düşük dozda ama müthiş bulantı yapıyor yani her anlamda hasta ve bunalımdayım çıkış yolu bulamıyorum artık.sağlıklı günlerimi özledim hemde çokkk
haklısın sağlık ne kadar önemli.insan kaybedince anlıyor kıymetini.ağrısız huzur içinde uyumayı özledim.önceleri doktor verirdi ilacı geçerdi.ama bu sefer 3 hafta oldu 10 iğne yedim geçmedi ilaçlardan mideme ağrılar giriyor.Yinede güçlü olmam gerekiyor işime eşime ve çocuğuma yetebilmek için fakat ağrılarım uyuşmalar epey zorluyor.çok karamsarım belki ama gerçekten çeken bilir.Allahım kimseye yaşatmasın bu sıkıntıyı
tşk ederim.banada doktor kinzy verdi ama ters tepti idrara çıkamadım gece vakti gidip sonda taktırdım rezilliğim biri bin para anlayacağınız.sonra doktor değiştirdim.ilaçlar midemi ünsere kadar götürmüş.ama şimdi iyiyim kinzyde 3 günde bir alıyorum derkeeeeeeeeeennnn.o kadar antibiyotikten sonra sevgili mantar dostların ziyaretiyle uğraşıyorum.ama enfeksiyon ağrılarından daha iyidir.yine de şükür bugünümüze.umarım en kısa zamanda hepimiz sapasağlam oluruz.
merhaba
Malesef bende tekrar bakteri üredi, 2o gün temiz kalabildim, 2 haftadır antibiyotik kullanıyorum.
Galiba mecburen mesane içine ilaç verme olayını uygulatmam gerekiyor...
Fatma pamuklu kumaş ısıtıp koyma nedir??
Sana özelden mesaj atan arkadaş böyle mi atlatmış idrar yolu enfeksiyonu hastalığını?
Bak gör fatma şu idrar yolu hastalığın geçsin kendini daha iyi ve zinde hissedeceksin bebekte kendiliğinden gelmiş olucak:)
Bu arada çok komik bizde idrar yolu hastalıkları DESTEK GRUBU gibi olduk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?