60 kişinin okuyup bir kişinin bile yaptırmamış olması ilginç.
Ben sonunda yaptırdım. Ve benim gibi korkanlara belki yardımcı olur diye deneyimlerimi paylaşıyorum.
Tabi kişiye göre değişebilir etkileri.
Genel aneztezi altında yapıldığı için yapılırken hiç bir şey hissetmiyorsunuz.
Ayıldığımda çok tuvaletim vardı. Sürekli yanmayla birlikte sürekli tuvalete çıktım. Ama rahatlama olmadı. Hatta çok ağladım. Ama zaman geçtikçe yavaş yavaş daha iyi hissetmeye başladım. İdrarımı yaparken canım çok yanıyordu.
Sonra oda geçti. Gece yarısına doğru tamamen geçti. Ama o günden beri sisitim azdı. Çok sıkıntılıyım. Özetle yapılması gerekiyorsa mutlaka yaptırın. Öyle dayanılmayacak bir sıkıntı değil. Benimkinde biyopsi sonucunda kronik sisit no spesifik çıktı. Yani bildiğimi teyit etmiş oldum.
Cevap yazdım. Ama bir sorun oldu sanırım cevabımı görmediğim için tekrarlıyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun. Sadece yara çıktığına sevindim. Keşke benimde öyle olsaydıda adı konsa bitseydi.
Senin yazdıklarını okuyunca kendi doktorum konusunda tereddütüm oluştu. Acaba bana doğru düzgün sistoskopi yapmadığı için mi benim işlem sonrası öyle acı oldu. Birde acaba baktığında doğru şeyi gördü mü diye şüpheye düştüm.
Bu arada işlem sonrası sisitim azdı demiştim ya doktor mesanene ilaç verelim en iyisi dedi sondayla. Ama ben artık sonda monda istemiyorum ancak yaptırdığım idrar kültürü sonucu tekrar üreme olduğunu öğrendim.
Çok canım sıkıldı ..... çok.... Son 3 aydır biri gitmeden diğeri geliyor mikropların... Nedenini ise anlamıyorum... Çok dikkat ediyorum temizliğime falan...
Şimdi gene iğne olmak zorunda kalıcam
fatma 56 senin mesaneye hiç sondayla ilaç verildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?