- 23 Nisan 2011
- 187
- 8
- 68
Fatma pamuklu kumaş ısıtıp koyma nedir??
Sana özelden mesaj atan arkadaş böyle mi atlatmış idrar yolu enfeksiyonu hastalığını?
Bak gör fatma şu idrar yolu hastalığın geçsin kendini daha iyi ve zinde hissedeceksin bebekte kendiliğinden gelmiş olucak:)
Bu arada çok komik bizde idrar yolu hastalıkları DESTEK GRUBU gibi olduk:)
aynen öyle olduk galiba :)))
arkadaşın yazdığı mesajın ilgili kısmı (bu sistit belasini bende cok cektim evlendikten sonra oldu bendede ve kroniklesti her ay cekiyordum antibiyotikle geciyordu.
balayim mahv olmustu bu yüzden cok cektim aglayarak tuvalete gidiyordum.
en son böbreklerime cikti bu defa böbrek agrisi en son 7 ay önce kullandim antibiyotik ve birdaha olmadim. tatilde bile olmadim cok seviniyorum.
havuza kesinlikle girmedim cok büyük mikrop yuvasi biliyorsun hep denize girdim.
ve dogum kontrol hapi kullaniyordum birakip condoma gectik esimin spermlerinin tetikledigini düsünüyorum sizi yapiyordu cünkü
ve vajina bölgemi kuru tutuyorum eski atletlerimi parca parca kesip vajinama koyuyorum hergün degitiriyorum
7-8 aydir hic yasamadim artik insallah bundan sonrada yasamam bu yazdiklarimi sende denemelisin.
doktorum bende vitamin eksikliginden kaynaklaniyor olabilecegini söyledi bide vitamin hapi aliyorum bitkisel c vitamini.
insallah sende kurtulursun bu illetten. ) bu şekilde yazmış. Sağolsun bilgilerini yazmış. inşallah bizde onun gibi atlatırız.
bende pamuklu temiz eski atletlerimi kesip katlayıp ütülüyorum sıcakken koyuyorum. iyi gibi geliyo, bikaç kişi daha tavsiye etmişti bunu bana, artık koymayınca sanki fırtına esiyo orda acayip üşüyo alıştı sanırım. ihmal etmemeye çalışıyorum.
İnşallah dediğin gibi olur bi bebeğimiz olsun çok istiyorum tabi önce iyleşmek istiyorum. hepimiz biran önce şifamızı buluruz inşallah.