Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kez gitti cipro verdi gonderdi ama sadece hapi icince iyiyim icmezsem kotuyumdoktora gittin mi hiç ?
evli misim bilmiyorum ama benim de evlendikten sonra sık sistit ve mantar olmaya baslamisti en son mantar icin doktora gittigimde esli tedavi verdi yani ikimizde antibiyotik tarzi bi hap içtik ondan sonra cok şükür 1 sene oldu ne sistit ne mantar oldum.Cok kotuyum ya 2 yildir surekli tekrarlayan sistitim var ne yapicam bilmiyorum
monurol...bir de tek kullanımlık bir ilaç var toz şeklinde suya atıp içiyorsun bana çok iyi gelmişti
Bende yaptira bilecegimi sanmiyorum ama bobreklerimde bi sorun cikmasindan veya ilerde bu yuzden cocugumun olamamasindan korkuyorumberbattir cektim yasadim biliyorum. surekli tekrarlamasi cildirtiyor insani. yapabilecegin teksey surekli su icmek baska caren yok. ben o sekilde basa cikabildim.
birkere dr a gitmissin birkere daha gitmeni tavsiye ederim. cipri masum bir ilac gibi gorunse de malesef yaslilarda olume bile sebebiyet verecek kadar guclu bir ilac.
su sulu meyveler bunun yaninda pamuklu ic camasiri, mumkunse karbeyaz yuksek dereceli isilarda yikayip utule . gecmis olsun.
ama lutfen birkere daha dr a git. bibrek ultrasonu iste hatta yaptirabilirim diyorsan ki ben korktum yaptiramadim sistografi yaptir.
Ama hicbiri gecici cozum degilkiGece yatarken monurol şase iç. Gece boyu wc ye gitmemeye çalış .gunduzleri çok su iç.
O zaman buna sebep olan etkiyi bulman lazım. Evli misin mesela?iliskiden dolayı olabiliyor. Yada hijyeni olmayan wc kullanmak,tuvaletini tutmak yada. Yada usutmek..Ama hicbiri gecici cozum degilki
Evli degilimO zaman buna sebep olan etkiyi bulman lazım. Evli misin mesela?iliskiden dolayı olabiliyor. Yada hijyeni olmayan wc kullanmak,tuvaletini tutmak yada. Yada usutmek..
Hep yaparim zaten severim ama bi etkisi olurmu onunSabah kahvaltını yeşil çay ile yap.
Evli degilsindir de cinsel hayatın var heralde eski konularina bakıncaEvli degilim