Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendine iyi bakarsan birsey olmaz ama bobrek ultrasonunu ihmal etme bende kucuk kristaller cikmisti. solgarin bir ilacini kullanmistim simdi hatirlamiyorum. azalarak gecti. sukrolsun.simdi cok az oluyorum o da kendime dikkat etmezsem.Bende yaptira bilecegimi sanmiyorum ama bobreklerimde bi sorun cikmasindan veya ilerde bu yuzden cocugumun olamamasindan korkuyorum
doktoruna yada bir sağlık ocağına git. tek kullanımlık bir ilaç var içiyorsun 8 saat tuvalete gitmiyorsun. onu yazdır.. çok iyi geliyor. kaç zamandır geçmeyen sistit tek ilaçla geçti bende.Cok kotuyum ya 2 yildir surekli tekrarlayan sistitim var ne yapicam bilmiyorum
İlaç vermedi mi doktor ben o hapların yarısını kyllanıyorum geçiyor hemen ve ayaklarını üşütme asla. Bol su içCok kotuyum ya 2 yildir surekli tekrarlayan sistitim var ne yapicam bilmiyorum
Bende de 2 haftada bir tekrarlayan sistit vardi. Cok sukur 2 seneye yakindir olmuyorum. Ozelden yazayim.
merak ettim neymus acaba formulBende de 2 haftada bir tekrarlayan sistit vardi. Cok sukur 2 seneye yakindir olmuyorum. Ozelden yazayim.
karbonalı su rahatlatıyor muevli misim bilmiyorum ama benim de evlendikten sonra sık sistit ve mantar olmaya baslamisti en son mantar icin doktora gittigimde esli tedavi verdi yani ikimizde antibiyotik tarzi bi hap içtik ondan sonra cok şükür 1 sene oldu ne sistit ne mantar oldum.
bir de sistit olcak gibi olunca ben hemen anliyordum 2-3 büyük ak karbonatli su yapip üst üste iciyordum hemen rahatlatiyordu
D vitamini eksikliginden oldugunu duymustum. Ne kadar dogru bilmiyorum. Ben de zaman zaman olurum. Acile git bir igne ile geciyor. Sistit basladigi an hemen bol limonlu su ic1 kez gitti cipro verdi gonderdi ama sadece hapi icince iyiyim icmezsem kotuyum
Bizede ne yaptığınzı yazabilirmisiniz. Bende çok sık oluyorumBende de 2 haftada bir tekrarlayan sistit vardi. Cok sukur 2 seneye yakindir olmuyorum. Ozelden yazayim.
sistit olunca idrar kesesi aşırı asidik hale geldigi icin yakıyor karbonatli su bazik oldugu icin asitlik durumuni dengeleyip rahatlatiyorkarbonalı su rahatlatıyor mu
hemen yapıp içicem yanıyor 3 4 gündürsistit olunca idrar kesesi aşırı asidik hale geldigi icin yakıyor karbonatli su bazik oldugu icin asitlik durumuni dengeleyip rahatlatiyor
büyük bir su bardağına 1 cay kasigi kadar karbonat at karistir suyla bu sekilde 2-3 bardak su yapip bi an da ic hepsini bana cok iyi geliyor insallah sana da sifa olurhemen yapıp içicem yanıyor 3 4 gündür
umarım canımbüyük bir su bardağına 1 cay kasigi kadar karbonat at karistir suyla bu sekilde 2-3 bardak su yapip bi an da ic hepsini bana cok iyi geliyor insallah sana da sifa olur