- Konu Sahibi Revolucion
-
canım bak ben 1 kere oldum ve resmen anamdan emdiğim süt burnumdan geldi -tatlicadiarzu- idrar yaparken müthiş bir ağrı oluyor. sanki biri içinden bişeyleri çekip koparıyor gibi. hele idrarını yaparken son damlalar müthiş bir acı içinde düşüyor -tatlicadiarzu- başda ne olduğunu anlamamıştım ve çok korkmuştum. sürekli wc çıkma ihtiyacım oluyordu ama tuvalete gittiğimde 2 damla bişey geliyordu. yani acaip sıkışıkmışım gibi bir his benneyaptımki Allah'ım iğrençti ama ilaçla geçti kısa sürede umarım yardımcı olmuşumdur
ANTİKACIM SENİN GİBİ BENDE BU DERTTEN (DERTTEN DİCEM ÇÜNKÜ GEÇMİO)VILLARDIR ÇEKİORUM CANIM.NELER VAPTIM NE DOKTORLARA GİTTİM OLMUOR.BİR TÜRLÜ GEÇİREMİORUM.EN SON GİTTİĞİM ÜROLOG BANA SİSTOSKOBİ VAPTI ANCAK BU ŞEKİLDE GÖREBİLİRİZ MESANEVİ DEDİ ÇÜNKÜ BENİM TAHLİLLERDE (İDRAR TAHLİLİM VE İDRAR KÜLTÜRÜM) TEMİZ ÇIKIORDU...
angelsem baska bir doktora daha gozuksen belki daha farkli bir tedavi uygular
bende bu sistit yuzunden cok sikinti cekiyorum idarar tahlili sonuncunda 7-8 epitel hucre bol lokosit cikti kultur testi sonucunda antibiyotik kullandim ama daha 2 hafta olmasina ragmen basladi gene 6-7 senedir omrumu yedi resmen tekrar doktora gidicem
altarnetif tipta maydonoz suyu misir puskulu suyu iyi gelir diyolar
ama bence bol su sadece su en iyisi
kiz cocuklari olanlar bu konuda dikkat etmeli terliksiz atletsiz dolastirmamali havuzdan uzak durmali bence acsini en iyi ceken bilir senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?