- Konu Sahibi Revolucion
canım inş işine yarar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rose bu his idrar torbasının iltahaptan dolayı kalınlaşmasından kaynaklanıyor.ağrıların geçtiği için şükretmelisin.dikkat edersen ve tekrarlamazsa yakın zamanda bu histe düzelir.ben aralıktan bu yana tedavi görüyorum ama geçmiyor.kullandığım ilaçları çarşamba günü bıraktım çünkü kullanırken bile ağrı oluyordu.bu hafta içinde tekrar gidip kültür yaptıracağım...Allah yardımcımız olsun:uhm:delikafaduldenkızlar bende geçenlerde sık idrara çıkma ve yanma sebebiyle doktora gittim antibiyotik verdi kullandım tahlillerim temiz çıktı yanma ve ağrım geçti ama sık idrara çıkmam geçmedi neden geçmedi anlamadım sanki tuvaletimi yapmamışım gibi çıkınca tekrar geliyor bu neden olur sizce kızlar??
bende de 4 sene önce falan olmuştu ama sadece ultrasonla bakıp sistit demişti dr..tuvaletimi uzun süre tutmak durumunda kalmıştım bir istanbul trafiğinde ve eve geldiğimde o kadar çok tuvaletim vardı ki yapamadım.çıkmadı.sonra çok ağrım oldu ve en sonunda dr a gittik.bana antibiyotik verdi.2-3 gün kullandım geçti.sonra ara ara tekrar olduğunda antibiyotik içtim ya da ayaklarıma sıcak su torbası koydum gayet iyi geldi..ama çok kötü bişi olupda yapamamak...
canım şimdi gördüm bu hafta biraz daha iyiceyim allahtan ama tekrar olucam diye ödüm patlıyor valla allah kimsenin başına vermesin derler ya herkes çektiğini bilir biz birbirimizi anlayoruz o yüzden allah sanada acil şifalar versin en kısa zamanda iyi olman dileğimle:Saruboceq:rose bu his idrar torbasının iltahaptan dolayı kalınlaşmasından kaynaklanıyor.ağrıların geçtiği için şükretmelisin.dikkat edersen ve tekrarlamazsa yakın zamanda bu histe düzelir.ben aralıktan bu yana tedavi görüyorum ama geçmiyor.kullandığım ilaçları çarşamba günü bıraktım çünkü kullanırken bile ağrı oluyordu.bu hafta içinde tekrar gidip kültür yaptıracağım...Allah yardımcımız olsun:uhm:delikafadulden
canım aynı sorunu bende yaşadım benimde öle başladı sistitim istanbulda trafikte tutmak zorunda kaldım ama öle sıkışmıştımkımki yaptığımda hiç yapmamış gibi oldum o gün bana zehir oldu sonra yanma falan evet tutmak iyi bişey değil ben bide idrar tutmanın apandisitete yol açtığını duymuştum allah korusun:a015: