- Konu Sahibi Revolucion
-
Yok canım Anadolu yakasında Kartal Kızılay a gitmiştim her zaman gittiğim bir dahiliyeci vardı ona gitmiştim ama bu olaydan sonra bir daha onun yüzünü bile görmek istemiyorum
Evet ben memnunum peki sen neden üroloğa değilde dahiliyeye gittin. Bu konunun uzmanı ürologlar. Ben git bi muayene ol derim Caner Beye.
Caner Bey profesör mü canım? Sana ne verdi ve ne kadar sürede etkisini gördün? Aslında ben hatayı başta yapmışım ona gitmekle:çok üzgünüm:
Kızlar geçenlerde gittiğim doktordan öğrendiğim bir yöntem var sizlerle paylaşmak istedim çünkü bu sistit olayının ne pis birşey olduğunu yaşamayan bilmezkötükedihüso
Bende tahlil yapıldı iltahap falan yok ama doktor orada yaşayan ve bu sızıya sebep olan mikroorganizmaların yaşam alanlarını değiştirmekten bahsetti.PH larıyla oynamaktan.kötükedihüso
Yani asidik ortamda yaşayan mikroorganizma ise ortamı bazik yapmak,bazik ortam ise asidik yapmak mantık bu.
Bunun içinde karbonat-limon küründen bahsetti.
Şimdi üç gün sabah akşam 1 çay bardağı suyun içine 1 çay kaşığı karbonat koyup içilecek(midesi benim gibi hassas olanlar yemekten sonra),sonraki üç gün 1 çay bardağı suyun içine yarım veya bir limon sıkılıp içilecek,sonraki üç gün tekrar karbonat...
Yani dokuz günlük bir kür bu...Karbonat ortamı bazik yapacak mikroorganizmalar asidik ortamda yaşayan cinsse karbonatla yokolacak,bazik ortamda yaşayan cinsse limonun ortamı aside çevirmesiyle yokolacakkötükedihüso
Ben daha ikinci gündeyim,inşallah hem benim hemde bu sıkıntıyı yaşayan herkesin sorununa çözüm olurum:1hug:
Benim de sorunum kronik sistit..
çok illet bir şey allah kimseye vermesn..
benim geçen kış akıntı şikayetim vardı onun için gittim,rahim ağzı yarası çıktı..a
arkasından idarrda yanma falan derken 7 8 ay tedavi ama çözüm bulamadı doktor..
ürolağa gttm,şimdi araştırması yapılıyo..
idrardan örnek alıp tüberküloza bakıldı ve ivp çekildi..
bbunlardan bişi çıkmazsa mesaneden parça alacakmış..
bakalım...
geçmiş olsun size de...:teselli:
Geçmiş olsun. Sistoskopi yaptırdınız mı? Ben yaptırdı doktor ilaç verdi tekrar kullanın geçmezse parça alınacak dedi . Bende çok korkuyorum acaba nasıl alacaklar diye sizin bir bilginiz var mı?
onu en son olarak yapıcaz dedi....
ben şuan bıkmış durmdayım inan yani...
rahim ağzımda yara var..
kronik sistit var...
mantar da çıktı bugün..
ve kronik sistiti araştırıken ivp çektirdi doktor..
ondan da böbreğimin idrar kanalı dar çıktı...
şimdi ameliyat olacağım..
yani artık gücüm kalmadı hastalıkla savaşmaya...
var mı benim gibi başka?:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?