- Konu Sahibi Revolucion
-
teşşekür ederim canım ama ben hiç birşey anlamadım açıklama yaparsan sevinirim
tekrar doktara gitim iki tana antibiyotik verdi onlarıda kulanıcam isimleri....inşallah iyi gelir
teşşekür ederim canım yazdığın ıçin ben ... ilik kez kulanıyorum inşallah geçer biraz hafifleme oldu sancılarımdaBendede var ne yazıkki kaç defa doktora gittim.aynı ilaçlar hep cipro verdi banada sonra geçmedi diye bidaha gittim bı sefer bi kaç testler yaptı bişey çıkmadı yani kötü bişey hani neden tekrarlıyor diye baktı.sonra ilaçları bi daha tekraralıyalım geçmezse gel dedi
şikayetlerim o zamnalr geçmişti ama bi üşütmiyim hemen başlıyor ve yine haptan içiyorum sonra sıcak su yapıp ben onun buharına oturyorum yine geçiyor ama devaml ıtekararlıyor bi daha olursa bu sefer yine gidicem sıkıldım ya evlendikten sonra oldu.önceden böyle bişey yoktu.insanın canıda yanıyor.inş. bidaha olmaz .bu sütü bende deniyyim hiç duymamaıştım.ilaçlardan geçici fayda var yoksa c... çok iyi hemen kesiyor ama üşütme hemen yine aynı.off yaaa
yaptırmadım canım idrar kültürü doktorum bu ilaçlarını kullan geçmese yaptırırsın dedi işallah gerek kalmaz ama sancılarım hafifte olsa devam ediyor tam geçmiş değilarkadaslar idrar kültürü yaptırdınızmı vede antıbıyotıklerın hangılerını duyarlılık testi bazı antıbıyotıkler vücuda duyarlı olmuyo ve hiç bir faydasıda olmuyo ondanda gecmeyebılır
Canım bunun için diğer arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi 1 ay maydonoz suyu iç taze taze kaynat iç birde 1 tatlı kaşığı çörekotu 1 çay kaşığı balı sıcak suya koy hafif ılıt ve iç sabah akşam çok işe yarıyor ben kendimden biliyorum kullandığım antibiyotik hiç işe yaramadı bunları yaptım ve dr um hiç iltihapı yok dedi sanırım çok faydalı şimdiden geçmiş olsun birde ayaklarını sıcak tut en önemli faktör bu
bendede var iltahap doktora gidiyom ilaç kullanıyom geçiyo sonra yine takrarlıyo anlamdımki:sm_confused:
ama maydonoz suyunun birebir etkisinide gördüm daha önce kullandım içmek zor ama iltahapı soküp alıyo ....geçmiş olsuna.s.
geçmiş olsun canım okurken bile benim canımın yandığını hissetim bende taştan şüphe ediyorum ALLAH hepimize acil şifa versinah Caım benm.uzu görüne bilir yazı ama mutlaka oku farklı bi hikaye .bende 3 yıldan beri bu rahatsızlığı çekiyorum diyorlarki bu sancıların yanında doğum sancısı hafif kalırmışş ...3 yıl öce bir sancıyla acile gittim orada idrar yolları enfeksiyonu var iltihabi bilmem ne haydi antibiyotik elbette rongen çektiler \ Daha sonra geçti gibi oldu nöbet şeklinde arada bei hastnelik yapan bu sancılar mahvediyordu....idrara sık gidiyorumm hatta bazen hiç gelmiyo bazede geldiğini anlamıyordum c oturduğumda kendiliğinde damla damla akıyordu...3 ay öce yine rahatsızlandım rontge ultrason böbeklere fala tahliller yie bişe yok sorun idrar yollarında ama ilaçlar 2 ay geçiriyo..........şimdi 2 hafta önce yine rahatsızlandımm doktora gitim bana antibiyogram testi uygulayın 3 yıldan beri geçmiyor dedimm olur ya kist falada olur die korkuyodum zatenn..yaptılar ama temiz çıktı hiç mikrop yokk.....ulraso istedi doktor 1 buçuk ay sonraya sıra verdiler ozmana kadar nolurum bilmem halada gelmedi sıra ben 1 hafta önce akşam yattığımda şiddetli bi sancı nöbetleşerek geliyor..sabah hastaneye gideceğimden emin şekilde uyumaya çalıştım..sabah uyandım yine ağrı şiddetlendii w c gittim sanki mesane deliğimi bişe tıkadı idrar çıkmıyo bir basınç varki sormayınn su içtim doktorun veriği kazoz gibi bi ilaç var ya sabah uzandım birden sancı kesildi aradan 1 saat geçti ben wc gittim koca bir TAŞŞŞŞşşşşşşşş doktorlar nasıl anlamadılarkii halbuki çbaktırdım böbreklerime cs. taş varmı die..şimdide 2.ci taşı düşürdüm taş varmış iltihap var deyip ilaç yazıp göderiyolar...Normalde idrar yolu yani Sİstit deniliyo bu rahatsızlık bir kere glermiş başa antibiyotkle geçermiş..iyi bakmıyo doktorlar.hala doktora gidip diyecem taşı gösterecem gidemedim zaten daha henüz yeni yaşadım bu olayı ve taşlar düştükten sonra şu 2 gündür okadar rahat wc çıkıyorumki allah sizede yaşatsın burahatlığı...sanırım taşların yerden oynama sebebi ada çayı olabilr odan sora düşürdüm
Slm arkadaslar. Onceleri bende olurdu.doktoruma surekli sikayet edip duruyordum. ilac verdigini hatirlamiyorum.Sicak birsey basinca geciyordu.Sistit mi diye korkuyordum.Demek oyleymis.Suan gecti.Ne etkiledigini bilmiyorum.Sistit olup olmadigini ogrenmek icin neler yapacagim. Sizlere gecmis olsun.Allah yardimciniz olsun.
geçmiş olsun canım okurken bile benim canımın yandığını hissetim bende taştan şüphe ediyorum ALLAH hepimize acil şifa versin
teşşekkür ederim canım ilaç kulanmayı bıraktım sıcak suyla tarret alıyorum birde gece yatarken dahi çoraplarımı çıkarmıyorum kendimi sıcak tutuyorum baya hafifleme oldu tamamen bitmesede herhalde sıcaklar başlayınca tamamen biticekberbat bi hastalık cok sinir bozucu o yanma tum gunumu alt ust ediyo dayanamıyorum rsmen!
2 tane ilacım var biri antibiyotik biride ..diye bi ilac ama ... kullandıktan sora daha cok yanmaya basladı tek ilacım sıcak sute seker koyup icmek oldu..
birde maydonoz suyuyla yıkamak o bolgeyi her tuvalet sonrası.. maydonoz suyu icemeyenlere oneriyorum..
baska ne onerinz var yazın yoksa ben kafayı yicem yani.. persembe tekrar gtcem doktora..
berbat bi hastalık cok sinir bozucu o yanma tum gunumu alt ust ediyo dayanamıyorum rsmen!
2 tane ilacım var biri antibiyotik biride ... diye bi ilac ama ...kullandıktan sora daha cok yanmaya basladı tek ilacım sıcak sute seker koyup icmek oldu..
birde maydonoz suyuyla yıkamak o bolgeyi her tuvalet sonrası.. maydonoz suyu icemeyenlere oneriyorum..
baska ne onerinz var yazın yoksa ben kafayı yicem yani.. persembe tekrar gtcem doktora..
Evet derram ın dedikleri çok doğru mutlaka yaptır..zaten bayanlarda olabilirmiş sistit derrar ın dediklri yapılrda sonuçlara göre antibiyotk kullanırsan bir daha asla başıa gelemz bir kere olabile bşe ...ne oluyo idrar sıkışıklığı sık idrara çıkma yanma olur kasıklardan sırta doğru ağrı olur idrar tam boşalmadığı içi böbreklerine vurur ağrı..aynı şıkayetler yani..sıcak koyduğun zman geçer sancı ama sakınha dikkat iltihap fala vardır fazla sıcak koyma pişirirsin bi hemşire arkadaşm demişti..doktorlarda sıcağın iyi olduğunu fakat ayaklarımızı sıcak tutmamuz gerektiğini sölemişti..umarım iyi olursunn ben 3 -4 gündir iyiydm şimdi idrar sıkıntıları geliyo yine idrar tam boşalmıyo su içmeme ragmen yine taş geliyo galiba(geçmiş olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?