ah Caım benm.uzu görüne bilir yazı ama mutlaka oku farklı bi hikaye .bende 3 yıldan beri bu rahatsızlığı çekiyorum diyorlarki bu sancıların yanında doğum sancısı hafif kalırmışş ...3 yıl öce bir sancıyla acile gittim orada idrar yolları enfeksiyonu var iltihabi bilmem ne haydi antibiyotik elbette rongen çektiler \ Daha sonra geçti gibi oldu nöbet şeklinde arada bei hastnelik yapan bu sancılar mahvediyordu....idrara sık gidiyorumm hatta bazen hiç gelmiyo bazede geldiğini anlamıyordum c oturduğumda kendiliğinde damla damla akıyordu...3 ay öce yine rahatsızlandım rontge ultrason böbeklere fala tahliller yie bişe yok sorun idrar yollarında ama ilaçlar 2 ay geçiriyo..........şimdi 2 hafta önce yine rahatsızlandımm doktora gitim bana antibiyogram testi uygulayın 3 yıldan beri geçmiyor dedimm olur ya kist falada olur die korkuyodum zatenn..yaptılar ama temiz çıktı hiç mikrop yokk.....ulraso istedi doktor 1 buçuk ay sonraya sıra verdiler ozmana kadar nolurum bilmem halada gelmedi sıra ben 1 hafta önce akşam yattığımda şiddetli bi sancı nöbetleşerek geliyor..sabah hastaneye gideceğimden emin şekilde uyumaya çalıştım..sabah uyandım yine ağrı şiddetlendii w c gittim sanki mesane deliğimi bişe tıkadı idrar çıkmıyo bir basınç varki sormayınn su içtim doktorun veriği kazoz gibi bi ilaç var ya sabah uzandım birden sancı kesildi aradan 1 saat geçti ben wc gittim koca bir TAŞŞŞŞşşşşşşşş doktorlar nasıl anlamadılarkii halbuki çbaktırdım böbreklerime cs. taş varmı die..şimdide 2.ci taşı düşürdüm taş varmış iltihap var deyip ilaç yazıp göderiyolar...Normalde idrar yolu yani Sİstit deniliyo bu rahatsızlık bir kere glermiş başa antibiyotkle geçermiş..iyi bakmıyo doktorlar.hala doktora gidip diyecem taşı gösterecem gidemedim zaten daha henüz yeni yaşadım bu olayı ve taşlar düştükten sonra şu 2 gündür okadar rahat wc çıkıyorumki allah sizede yaşatsın burahatlığı...sanırım taşların yerden oynama sebebi ada çayı olabilr odan sora düşürdüm