- Konu Sahibi Revolucion
Arkadaşlar merhaba. Bu sistit belası bende de var. Sürekli tekrar ediyor. Yaklaşık iki gün önce yeni bi'şey keşfettim. Eğer alternatif tıpta çare arayanınız olursa "lavanta çayı" iyi geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de kanlı idrar olur yılda bir kez vurur beni.dehşet bişi.doktor bana bir antibiyootik birde suda eriyen bi ilaç veriri.kullanırım 2 günde geçer.
erkadaşlar benim iki aydan beri idrar yolarım iltahaplı 2 kere doktara gitim vrilen ilaçları kulandım geçmedi çok zahmatm var ne yapabilirim başka
Geçmiş olsun. Çok ağrı yapar o bilirim. Antibiyotik tedavisi verirler, hap veya iğne. Bir an önce tedavi ettirmeye çalışın yoksa böbreklere ilerleyebiliyor hastalık, o zaman da tehlikeli oluyor.
sana tavsiyem maydanoz saplarını kaynat sıcak sıcak iç .birde sütü ısıt bir tasa koy wc de o sıcak sütün üstüne otur sütün buharı iltihabı kuvvetlice söküyor aman ha sakın yakmabunları ben denedim çok faydasını gördüm
tekrar doktara gitim iki tana antibiyotik verdi onlarıda kulanıcam isimleri....inşallah iyi gelircanım maalesef 6 ay önce bu illet benimde hayatımda girdi.daha önce nedir bilmezdim.ama bende öyle idrar yaparken yanma ve sık idrar çıkma olmuyor.benimki üst taraflardaymış daha kötü yani.belirtileri şiddetli kasık ağrısı ve ağrılı ilişki.2 kere antibiyotik kullandım önce geçiyo 1-2 ay sonra tekrar başlıyor.şimdi hamileyim ve yine bununla uğraşıyorum.ben çok su içemiyorum.sanırım en iyi çözüm çok su içmek günde belki 2-2,5 litre.kendini sıcak tutmak özellikle ayaklarını.sık sık çamaşır değiştirmek.bi daha doktora git ve kullandığın ilaçları söyle.daha ciddi bi tedavi uygulayacaktır.
teşşekür ederim canım ama ben hiç birşey anlamadım açıklama yaparsan sevinirimbu ise bak gecmis olsun diyecektim gitti gitmedi diyerek ugrasirken unutuverdim.Arkadaslar gecmis olsun
canım şimdi beni korkutunuz iki kere doktara gitim antu biyotik kulandım geçmedi doktarada gitmek bana kabus geliyor yine gitmem lazım