- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
Hmmm neden ki ?Yok ailem almanyada. 20 dakikada ailemin yaninda oluyorum arbayla :)
Gelecek ay 1 sene olucak evleneli Alistim
Desem yalan olur alismadim desem yine yalan olur Aradayim suan
Anlat hele nesine alışamadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm neden ki ?Yok ailem almanyada. 20 dakikada ailemin yaninda oluyorum arbayla :)
Gelecek ay 1 sene olucak evleneli Alistim
Desem yalan olur alismadim desem yine yalan olur Aradayim suan
Anam ne de içeriz senle, ben sarhoş olunca biraz duygusallaşarım beni çeker misin böyle hemşerimBurası kafa dağıtmak için birebir terapi gibi geliyor banahep..
Doğrudur genelde bilirler benide ben pek çıkaramıyorum herkesi..
Oda genelde çok esip gürlediğimden kaynaklı oluyor:))
Biraz asabilik varda ondan yani..
Tamam anlaştık döner istiyorum o zaman senden
Kadeh olsun benimkide bir zahmetttt iki sarhoş içerz
O olabilir bak.Burası kafa dağıtmak için birebir terapi gibi geliyor banahep..
Doğrudur genelde bilirler benide ben pek çıkaramıyorum herkesi..
Oda genelde çok esip gürlediğimden kaynaklı oluyor:))
Biraz asabilik varda ondan yani..
Hmmm neden ki ?
Anlat hele nesine alışamadın
Anam ne de içeriz senle, ben sarhoş olunca biraz duygusallaşarım beni çeker misin böyle hemşerim
O olabilir bak.
Evet biliyorum buralari insanin kafasi dagiliyor gercekten
Bende öyle olurum kesin, bende otel gibi kullanıyorum ewi şu an.Baba evinde ekmek elden su gölden. Eve geliyordum yemek hazir ev isi yapmiyordum
Simdi bana bazen cok ismis gibi geliyor ev isi yapmak hergün yemek pisirmeler falan..
Yavas yavas alisicam belki
Baba evinde ekmek elden su gölden. Eve geliyordum yemek hazir ev isi yapmiyordum
Simdi bana bazen cok ismis gibi geliyor ev isi yapmak hergün yemek pisirmeler falan..
Yavas yavas alisicam belki
Ahahahahahhaa beraber sövelim ama ben ağlayarak söverimŞişenin dibine vururuz varyaaaa
Ayıpsın hemşo ne demek seb duygusala bağla bende saçmalamaya bağlarım yada kızıp sayar söverimmm
Genelde öyle oluyor bilmeden laf çakıyorlar bana alıyorlar ağzının payını..
28Yaş kaç bu arada yeni evlisin herhalde..
Olabilir valla benden söylemesiBende öyle olurum kesin, bende otel gibi kullanıyorum ewi şu an.
Her şeyi annem yapıyor.
Ahahahahahhaa beraber sövelim ama ben ağlayarak söverim
28
Benden 1 yaş kucuk
En iyisini yapiyorsun. Bazen icinde tutamiyor insan düsünceleriniGenelde öyle oluyor bilmeden laf çakıyorlar bana alıyorlar ağzının payını..
28 yasindayimYaş kaç bu arada yeni evlisin herhalde..
En iyisini yapiyorsun. Bazen icinde tutamiyor insan düsüncelerini
28 yasindayim
1 sene evliyim
Saygısızlığa asla tahammülüm yoktur..
Neler diyorlar bazen,sonrada özürler filan..
Maşallah benm kızımda 29 yaşında oda 1,5 yıllık evli bebek bekliyor şimdi hayırlısıyla..
Babam pek iyi değil bypass ameliyatı olacak pazartesi ,yerde miyim gokte mi bilmiyorum..
Babam ya babam kahramanım çökmüş bitkin haldeydi, ilk defa korkuyorum dediğini duydum babamın , anjiyo yapılırken doktor kalbini göstermiş ekrandan tıkalı damarları göstermiş babama, doktora demiş ki orda 4 çocuğum birde eşim var ben başka bir şey görmüyorum .
Doktor dedi bunu destek olun dik durun dedi , babama elbette yansıtmıyorum ama içim paramparça iki küçük kardeşim var biri lisede biri ortaokula yeni geçti , ikisinde ağlıyor ablam stresten hasta oldu elleri tutmuyor tek ben kaldım sağlam ne kadar sağlam sayilirsam..
Bağıra bağıra ağlamak istiyorum, doktor riskleri anlattı babamda şeker tansiyon kolesterol var ameliyat zor geçecek dedi , ama olmazsa da olmaz dedi..
Çok kötüyüm ben çok ..
Sen yooksunBu topik niye sessizleşti yav
Nerdesiniz sistasssss
HanimKelesimiGetir
hunter7
@lavantakokulusandik
@JustHoldMe
@-Mahperi-
derandiren
Anti Depresan
Kova hatunu
@Blacksee55