- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 598
- 34
Babam pek iyi değil bypass ameliyatı olacak pazartesi ,yerde miyim gokte mi bilmiyorum..
Babam ya babam kahramanım çökmüş bitkin haldeydi, ilk defa korkuyorum dediğini duydum babamın , anjiyo yapılırken doktor kalbini göstermiş ekrandan tıkalı damarları göstermiş babama, doktora demiş ki orda 4 çocuğum birde eşim var ben başka bir şey görmüyorum .
Doktor dedi bunu destek olun dik durun dedi , babama elbette yansıtmıyorum ama içim paramparça iki küçük kardeşim var biri lisede biri ortaokula yeni geçti , ikisinde ağlıyor ablam stresten hasta oldu elleri tutmuyor tek ben kaldım sağlam ne kadar sağlam sayilirsam..
Bağıra bağıra ağlamak istiyorum, doktor riskleri anlattı babamda şeker tansiyon kolesterol var ameliyat zor geçecek dedi , ama olmazsa da olmaz dedi..
Çok kötüyüm ben çok ..
Ne bilim utanıyorum yine de boyunca oğlum warSüper olmuş iyi günlerinde güle güle kullan hepsini.
Tabiki heveslenecen hayatım..
Ne bilim utanıyorum yine de boyunca oğlum war
Canımmmmmmmm Rabbim şifa versin babanaBabam pek iyi değil bypass ameliyatı olacak pazartesi ,yerde miyim gokte mi bilmiyorum..
Babam ya babam kahramanım çökmüş bitkin haldeydi, ilk defa korkuyorum dediğini duydum babamın , anjiyo yapılırken doktor kalbini göstermiş ekrandan tıkalı damarları göstermiş babama, doktora demiş ki orda 4 çocuğum birde eşim var ben başka bir şey görmüyorum .
Doktor dedi bunu destek olun dik durun dedi , babama elbette yansıtmıyorum ama içim paramparça iki küçük kardeşim var biri lisede biri ortaokula yeni geçti , ikisinde ağlıyor ablam stresten hasta oldu elleri tutmuyor tek ben kaldım sağlam ne kadar sağlam sayilirsam..
Bağıra bağıra ağlamak istiyorum, doktor riskleri anlattı babamda şeker tansiyon kolesterol var ameliyat zor geçecek dedi , ama olmazsa da olmaz dedi..
Çok kötüyüm ben çok ..
Hayırlısı bakalım hemşommHiç öyle düşünme bile gauet normal yaşadıkların hissettiklerin hemşerim
Hayırlısı bakalım hemşomm
Ne yemekler yaptın akşam için..
Hoşgeldin tatlımmBenim yazdigim gitmemis mi be
Merhaba hanimlar
Bende araniza katilabilirmiyimmm???
Köfte miiiiiiiiiiAkşama köfte yapacam pilav bide salata filan yeter bize zaten..
Benim yazdigim gitmemis mi be
Merhaba hanimlar
Bende araniza katilabilirmiyimmm???
Köfte miiiiiiiiii
Teşekkürler canım iyiyim çalışıyorum sen nasılsın.Hosbuldumm
Nasilsiniz?
Yaw köfte sewilmez mi hemşerim ya, hele tekirdağ köftesi yanına rakıı offf offffHoş geldiniz:))
Heeeee köfte hiç sevmem varya,köfte yapmak işkence geliyor bana..
Ancak kebab olacak dışardan oda mangalda olursa 1-2 tane yiyom ..
Hosbuldumm
Teşekkürler canım iyiyim çalışıyorum sen nasılsın.
Tanıtabilirsin kendini
Yaw köfte sewilmez mi hemşerim ya, hele tekirdağ köftesi yanına rakıı offf offff
Teşekkürler canım iyiyim çalışıyorum sen nasılsın.
Tanıtabilirsin kendini
Yaw köfte sewilmez mi hemşerim ya, hele tekirdağ köftesi yanına rakıı offf offff
Sizi hiç görmedim sitede..
Deme öyleeee yaaaaa cidden sevmiyorum çocukluktan beri böyleeeee
Ozaman sen başka bişi yersin, bende köfte.Sizi hiç görmedim sitede..
Deme öyleeee yaaaaa cidden sevmiyorum çocukluktan beri böyleeeee
Ooo Almancı seni :)Ben eski üylerdendim. 2014 den beri ugramadim
Özledim buralari aktiflesmeye basliyim dedim
Evliyim cocugum yok 28 yasindayim. Suan calismiyorum malesef. Insallah yakin zamanda is bulurum. Almanyadan katiliyorum
Yok ailem almanyada. 20 dakikada ailemin yaninda oluyorum arbayla :)Ozaman sen başka bişi yersin, bende köfte.
Yanına da açarız rakımızı, ama ben çay bardağında içerim rakımı ona göre
Ooo Almancı seni :)
Yeni mi evlisin, yani gurbette misin ailen TÜrkiye'demi ?
Cok oldu siteye ugramayali
Simdi calismiyorum zamanim varken vakit gevirin diye geldim. Eskiden cok aktifdim.
Hanimkelesimigetir sizi isim olarak hatirliyorum
Ozaman sen başka bişi yersin, bende köfte.
Yanına da açarız rakımızı, ama ben çay bardağında içerim rakımı ona göre
Ooo Almancı seni :)
Yeni mi evlisin, yani gurbette misin ailen TÜrkiye'demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?