Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bekliyorummm cok uzun galibaBen bi ara girdim ama sonra giremedim kardeşim girmişti sabah atmış
BibiiiigimmmAh aşkım gelmiş
Oje surmustum sana yazarken bozdum Anti Depresan
Çekme saçımı yeaa
Heval :)Biraz daha düşünsen bulacan
GunaydinnnGünaydınnnnnn hayırlı cumalarr
Nasılsın..Gunaydinnn
Cok sukur canim. Sen nasilsinNasılsın..
İyiyim bugün cuma olduğu içinCok sukur canim. Sen nasilsin
cuma olunca otomatik iyiyiz zatenİyiyim bugün cuma olduğu için
Ahahaaaa yok kız daha nelerHeval :)
Hmm tatil geliyo iyi olursun taviİyiyim bugün cuma olduğu için
Babam pek iyi değil bypass ameliyatı olacak pazartesi ,yerde miyim gokte mi bilmiyorum..Favelayn kuzumm senden de guzel haberler bekliyoruz inşallah iyidir baban
Cok gecmis olsun canim. Insallah iyi gecer ameliyati guclu durman lazim uzuntunu belli etme onlara. Benim annemde hastahanede Allah izin verirse pazartesi cikacak.Babam pek iyi değil bypass ameliyatı olacak pazartesi ,yerde miyim gokte mi bilmiyorum..
Babam ya babam kahramanım çökmüş bitkin haldeydi, ilk defa korkuyorum dediğini duydum babamın , anjiyo yapılırken doktor kalbini göstermiş ekrandan tıkalı damarları göstermiş babama, doktora demiş ki orda 4 çocuğum birde eşim var ben başka bir şey görmüyorum .
Doktor dedi bunu destek olun dik durun dedi , babama elbette yansıtmıyorum ama içim paramparça iki küçük kardeşim var biri lisede biri ortaokula yeni geçti , ikisinde ağlıyor ablam stresten hasta oldu elleri tutmuyor tek ben kaldım sağlam ne kadar sağlam sayilirsam..
Bağıra bağıra ağlamak istiyorum, doktor riskleri anlattı babamda şeker tansiyon kolesterol var ameliyat zor geçecek dedi , ama olmazsa da olmaz dedi..
Çok kötüyüm ben çok ..