- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.586
Oooo hava yaptin valla helal
Ama bu e devletten cikmadi degil mi sen biliyordun.
Tabi canım bu kişisel bilgi olarak nesilimize aktarıldı
Rahmetli ye Rus bir kadınin yardım ettiği bile söyleniyor..
.d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo hava yaptin valla helal
Ama bu e devletten cikmadi degil mi sen biliyordun.
Ayy ne çekmiştir ya çok üzüldümPabucumunNicki
Bir dip not dedemin babası Rusya'da 5 sene esir düşmüş ve Atatürk den takdir almış birisiymiş havam olsun dediydim
Efi mi :))Efi var besi var İlyas var:)))
Rus akrabanız vardır belki amaca hala kuzen gibiTabi canım bu kişisel bilgi olarak nesilimize aktarıldı
.d
Ayy ne çekmiştir ya çok üzüldüm
Acaba esir hapiste mi tutulmus kadin kacirmis.Hapisteyse kadin nasil kacirmis.Tabi canım bu kişisel bilgi olarak nesilimize aktarıldı
.d
Rus akrabanız vardır belki amaca hala kuzen gibi
Hori Hace USO varda var Kızomın adı hivron değişik isim takıntım dedlere çekmil belliEfi mi :))
Ay yok sizin aile isimlerde degisikmis
Acaba esir hapiste mi tutulmus kadin kacirmis.Hapisteyse kadin nasil kacirmis.
Isimlerin degisikligi :)Hori Hace USO varda var Kızomın adı hivron değişik isim takıntım dedlere çekmil belli
Yakışıklımı dedeTek bildiğim dedemizi kaçırmaya yardım edenin bir Rus kızı olduğu..Nasıl oldu hiç bilmiyorum..
AdıyamanIsimlerin degisikligi :)
Nerelisin sen boyle.
Dede rus kizi birakip geldiyse helal valla :)Tek bildiğim dedemizi kaçırmaya yardım edenin bir Rus kızı olduğu..Nasıl oldu hiç bilmiyorum..
Hivron ne demek.Adıyaman
PabucumunNicki
Bir dip not dedemin babası Rusya'da 5 sene esir düşmüş ve Atatürk den takdir almış birisiymiş havam olsun dediydim
Bilmediğim başka rüyalarada girmiş olabilirsinArkadaşım beni geçen rüuasında görmüş gece 11de aradı ilk defa birinin rüyasına girdim
Ayışığı canım hiv ay demek ron da ışıkHivron ne demek.
Bilmediğim başka rüyalarada girmiş olabilirsin
Benim gercek adimda navle de :))Ayışığı canım hiv ay demek ron da ışık