- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
Bizimkilerde kandıradaki köylerden köye üşengeçlik buBen bizimkilere inanamiyorum sadece 1 köy ileri gidip ilçeye geçmişler.1835 lerden beridir tokata kök salmışiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkilerde kandıradaki köylerden köye üşengeçlik buBen bizimkilere inanamiyorum sadece 1 köy ileri gidip ilçeye geçmişler.1835 lerden beridir tokata kök salmışiz.
Anadolu yerlilerine manav denir bildigim.Yorukler egede olur demekki karisik kullaniliyor tabirler.
Bizimkilerde kandıradaki köylerden köye üşengeçlik bu
Savas falan ugramamis tokata :)Ben bizimkilere inanamiyorum sadece 1 köy ileri gidip ilçeye geçmişler.1835 lerden beridir tokata kök salmışiz.
Yerlesik hayat seviyorlar demek ki
aynen ya besi çok hoş ama ve 1849 gördüm ensonKendi adinin hirsi besi hanimdan cikmis
Kac senesine kadar gittin.
yörükmüsünüz canım ne taraf bizim antalya tarafından yörük çok sevdiğimizbi tanıdıklar var ,gece gece neler hatırlattın yaYok canım bilinen şeyler zaten 7 göbek yörüklerdeniz
Bence sizinkiler orada gocmemistir hic cevre koyler gocmus sizinkiler sabitZamanında göçebe yaşamdan nasıl bıktılarsa artık
Savas falan ugramamis tokata :)
Yoksa tokatlilari begenmemisler mi Turklestirmek amacli dagitmamislar mi
aynen ya besi çok hoş ama ve 1849 gördüm enson
yörükmüsünüz canım ne taraf bizim antalya tarafından yörük çok sevdiğimizbi tanıdıklar var ,gece gece neler hatırlattın ya
Coluk cocuga guzel isim var miydi degisik :)aynen ya besi çok hoş ama ve 1849 gördüm enson
Benim dediğim manavgat tarafıydıEvet canım kocaelideyim ama antalyadan var tanıdık onlar yörük diyolar genelde
Bence sizinkiler orada gocmemistir hic cevre koyler gocmus sizinkiler sabit
Iki kisilermis onlarda buralarda yalniziz diye ilceye gecmislerGerçi 1800 lerde bizim köyde kaç kisi vardir ki dagitilsin
Benim dediğim manavgat tarafıydı
Suan daha gocebeyiz gun icindeYok ya hep yan köylerden başka köye bu tembellikle nerde:)
Suan daha gocebeyiz gun icinde
Oooo hava yaptin valla helalPabucumunNicki
Bir dip not dedemin babası Rusya'da 5 sene esir düşmüş ve Atatürk den takdir almış birisiymiş havam olsun dediydim
Efi var besi var İlyas var:)))Coluk cocuga guzel isim var miydi degisik :)