Lavanta ne nostaljik bi sey dmi : ) dokunakli boyle.. Cok seviyorum sahsen.. Bir de demistim ya sana, yasemin kokusuCui Bono adını gördükçe burnuma hoş kokular geliyor :)
temiz don kokusuCui Bono adını gördükçe burnuma hoş kokular geliyor :)
Ben birakacaktim da dantelli almisim birakamadimDuvarimda temiz don goremedim
Ahh kuzum benim, uzme beni.. InsaAllah gorursun hasret giderirsin.. Bi duasi varsa okuyup yat..Lavanta'm teşekkür ederim birtanem. Cennet bahçeleri evet, ama şu ara rüyalarda da kavuşsak, sarılsak fena olmaz :)
Lavanta ne nostaljik bi sey dmi : ) dokunakli boyle.. Cok seviyorum sahsen.. Bir de demistim ya sana, yasemin kokusu
seher yıldızına tavımBerrak marka istiyom benseher yildizi da olabilir
Hahahahtemiz don kokusu
benim sandık kısmını görünce evde kaldığım geliyo aklıma
temiz don kokusu
benim sandık kısmını görünce evde kaldığım geliyo aklıma
vallahi çağırırım seni. gelmeyen?Hahahah
Senin ceyiz sandigina da minik lavanta keseleri koyacagiz daha, Allah in izniyle.. Az daha sabir..
Yasemin kolonyasi, yasemin vucut spreyi filan taktim ben son dönem.. Lavantali deterjan, yumuşatıcı ve kremim filan var.. Limon kokusunu da inanilmaz severim.. Limonlu kavunlu cilekli karisik krem aldim geçenlerde : ) hafif keskin ama fresh kokulari seviyorum sanirim ben..Evet ya artık hep lavantalı seyler alıyorum sabun sıvı sabun parfümü de oyle alacamama şampuan bulamadım
YÜÜÜRMİ DÖRTBenim annemin sandığı geldi çeyizde balkonda duruyor boş boş o aklıma geliyoryaş kaç evde kaldım dedin de :)
InsaAllah kuzusu.. Hayirla gelsin o gunler.. Keseler bendenvallahi çağırırım seni. gelmeyen?
Hesap yapmaktan vazgec de Allah a birak kiz..YÜÜÜRMİ DÖRTama ben geçimsizim azıcık o yüzden şimdi karar vwrdim biliyorum 30 u bulur biriyle anlaşıp evlenebilmem
konuşması tanıması etmesi sözü nişanı 27-28. ideal işte
Yasemin kolonyasi, yasemin vucut spreyi filan taktim ben son dönem.. Lavantali deterjan, yumuşatıcı ve kremim filan var.. Limon kokusunu da inanilmaz severim.. Limonlu kavunlu cilekli karisik krem aldim geçenlerde : ) hafif keskin ama fresh kokulari seviyorum sanirim ben..
Neden lan ne olduLavanta suan sinirlendimgidiyormmm ben yaaaa
Annem benim en yakın arkadaşımdı, her şeyimdi. En yakın arkadaşımdı. Beraber uyurduk, o gittikten sonra hayatımdaki boşluğa hala alışamadım. Onunla oturduğumuz eve çok yakınım, o şehirde yaşıyorum. Her yerde hala onu, onunla olan anılarımı yaşıyorum. Zamanla azalacak biliyorum, metanetli kalmaya da özen gösteriyorum. Ama bazı zamanlar özlem ağır basıyor, böyle bir duygusallık çöküyor. Bu kadarı da olacak artık... Ne yapalım...
Ahh kuzum benim, uzme beni.. InsaAllah gorursun hasret giderirsin.. Bi duasi varsa okuyup yat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?