- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Yok iyice dusmus hergun olacakti. 20 sinde marmara universiyesine gidecek. Sagol canim.
Çok geçmiş olsun canım.Haftada bir vurulması lazım
ağır geldi demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok iyice dusmus hergun olacakti. 20 sinde marmara universiyesine gidecek. Sagol canim.
Çok geçmiş olsun canım.Haftada bir vurulması lazım
ağır geldi demekki
.Yok iyice dusmus hergun olacakti. 20 sinde marmara universiyesine gidecek. Sagol canim
Çook geçmiş olsun canım.korkma bişey olmaz Allah’ın izniyle gönlünü ferah tutInsallah canim yaa cunku kemoterapiyede giriyor. Korkuyorum oyle olunca
Sagol csnimAllah razi olsun❤.
Tuh canım..Çok gecmis olsun❤
Insallah canim. Gitmisler hastaneye bakalim ne diyeceklerÇook geçmiş olsun canım.korkma bişey olmaz Allah’ın izniyle gönlünü ferah tut
Iyiyim canim cok sukur, sen nasilsin? Evet, alıntı veya etiket olmadiginda bildirim gitmiyor surekli..Lavanta nasılsın?bildirim gelmiyo çoğu zaman bana ya tlfdan giriyorum yoksa çoğu zaman buralardayım
Rabbim sifa versin canimAnneminki oyle degil kansizligi var bagirsak hastasi. B12 fertin ve kani bayagi dusuktu. Igne oldu 5 gun yan etki yapti galiba riskli yani
Sagol canim Allah razi olsunRabbim sifa versin canim
Etiketlemiyosunuz napimiyiym bende şükür ne olsun aynı okul ev çocukIyiyim canim cok sukur, sen nasilsin? Evet, alıntı veya etiket olmadiginda bildirim gitmiyor surekli..
hastan var sanırım kuzum geçmiş olsun rabbim şifa versinnSagol canim Allah razi olsun
Ben yoktum ki, banliyim kac gundurEtiketlemiyosunuz napimiyiym bende şükür ne olsun aynı okul ev çocuk
Yarin tiyatoraya gideceğim InsaAllahnaptınız kızlar
çalışanlar için yarın haftanın ilk iş günü unuttuysanız hatırlatayım
Aa ciddi mi neden ban yedinBen yoktum ki, banliyim kac gundur
Konu sahibine durduk yere sataşan birine bi seyler soyledigim icin.. Amaaan klasik bdv halleri isteAa ciddi mi neden ban yedin
.naptınız kızlar
çalışanlar için yarın haftanın ilk iş günü unuttuysanız hatırlatayım
Ay ben daha hiç ban yemedim bugün az kaldı yiyordum ki kraliçe mune abla yetiştiKonu sahibine durduk yere sataşan birine bi seyler soyledigim icin.. Amaaan klasik bdv halleri iste
Ben cok yedim valla banlıyam şanlıyamAy ben daha hiç ban yemedim bugün az kaldı yiyordum ki kraliçe mune abla yetişti
NiyekineBen çok sıkıldım beyaaa