- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Uzmr kendini kuzum buraya girince kafamiz dagiliyor. Valla en moralim yerlerde oldugunda bile kk ile costum. Bence izin falan isteme daha fena olursunKızlar bu ara benim modum çok düşük ailevi sorun yaşıyorum biraz , burasıda geyik yeri oldugu için çok takılmadim hatta kk ya da girmedim .
Ben biraz kemdimi toparlamak istiyorum 1 2 hafta kadar izin istiyorum sizden hepinizi çok seviyorum
Evelynn uyudummm
Gecen gun ozelden attin herkes foto paylasirken ozel mesajlarda duruyor onu dedim.Hangi fotoya kuzum , resim olayını anlamadım tam .
Eşimin cimriliği sorun işte bu evlilik nereye gidiyor bilmiyorum
A doğru kuzum aklımdan çıkmış oGecen gun ozelden attin herkes foto paylasirken ozel mesajlarda duruyor onu dedim.
Ya ben bilmiyorum esini senin cimri insan cok yorar insani ne yapiyorki o kadar.
Suan soktayim Allah sana sabir versin varlik icinde yokluk cekiyorsun aile terapistine gitseniz.A doğru kuzum aklımdan çıkmış o
Bdv de bir konum var eşime mektup diye kuzum çok uzun simdi anlatirdim ama , sen onu oku en iyisi az çok anlarsın bebegm
Okudum ve sok oldum bende allah yardimcin olsun canimA doğru kuzum aklımdan çıkmış o
Bdv de bir konum var eşime mektup diye kuzum çok uzun simdi anlatirdim ama , sen onu oku en iyisi az çok anlarsın bebegm
Usengeclik yapiyorum :))
Oturuyom valla camasir katlancak. Bende usengeclik yapiyomUsengeclik yapiyorum :))
Sen napiyosun.
Toplayip kenara atma alirken topla cok kolay oluyor :)Oturuyom valla camasir katlancak. Bende usengeclik yapiyom
Sasirtmak istedik seniSelam sistalarimmmulan insan bi işler etiketler. Bende diyorum bi girerim 100 tane bildirim gelmiştir ahahaha 4 taneydi oda burdan değil
Ya uyanamasaydimSasirtmak istedik seni
Uyuyorum yazip gitmissin ne yazcaz sana
Nerdeydin kiSelam sistalarimmmulan insan bi işler etiketler. Bende diyorum bi girerim 100 tane bildirim gelmiştir ahahaha 4 taneydi oda burdan değil
Favelayn kusum Allah yardimcin olsun zor cimri biriyle ya inshAllah aklı başına gelir. Mezara mi götürecek tovbe tovbe
Seni dusunmustum geldinMelabaaaaaaaaağ..
Ben geldimmmmmmm..
Napiyon kiz gunduz uyuyon gece calisiyon rahatsiz etmeyelim dedikSelam sistalarimmmulan insan bi işler etiketler. Bende diyorum bi girerim 100 tane bildirim gelmiştir ahahaha 4 taneydi oda burdan değil
Favelayn kusum Allah yardimcin olsun zor cimri biriyle ya inshAllah aklı başına gelir. Mezara mi götürecek tovbe tovbe
HastaydımNerdeydin ki
Hosgeldinnn ♡Melabaaaaaaaaağ..
Ben geldimmmmmmm..
Anti Depresan canimmmmm nerdesnnnnnn naptinnnnnnnn oldun mu ?
Napiyon kiz gunduz uyuyon gece calisiyon rahatsiz etmeyelim dedik
Ben mi gormedimHastaydım
Hosgeldinnn ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?