- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
Yaa benim kucuk oyuncakla oymamiyo. Incik cincikla oynuyo su anda tabureyle oynuyoOyuncaktir onlar daginik sayilmaz.
Ne guzel iste oyuncaklar cok pahali evdeki esyayi kullansinYaa benim kucuk oyuncakla oymamiyo. Incik cincikla oynuyo su anda tabureyle oynuyo
gel yaparimmmm terellellimmmmIc bizi davet etme emi
iki cocuk var kolay mi yaTemizlik yokta ev niye bu kadar daginik yaa biktim
Ne guzel iste oyuncaklar cok pahali evdeki esyayi kullansin
valla toplanmiyo benim evimgel yaparimmmm terellellimmmm
iki cocuk var kolay mi ya
Benim kizimda ayni iki cocuk olsa nolcak bilmem heryeri birbirine katiyo
Aynen canlari sagolsun ama dagitmasinlar:)Benim kizimda ayni iki cocuk olsa nolcak bilmem heryeri birbirine katiyoneyse canlari sagolsun toplaniyo
Yaa buyudukleri zaman bu daginikligi bile ozleriz emin ol... hersey zamaninda guzellll ❤Aynen canlari sagolsun ama dagitmasinlar:)
Rvet saka yapiyorum zaten dagitsinlar isim ne toplarimYaa buyudukleri zaman bu daginikligi bile ozleriz emin ol... hersey zamaninda guzellll ❤
Firlama ben boyle hayal etmemistim
Rvet saka yapiyorum zaten dagitsinlar isim ne toplarim
Tam firlama heeFirlama ben boyle hayal etmemistim
Yok once is adam evde bugun disciye gitti gelince naptin dergel kahve yaptim sonra toplarsin
Kahve ictim dersin :)Yok once is adam evde bugun disciye gitti gelince naptin der
Ev darma duman toplim gelirimKahve ictim dersin :)
Ne yapcakmissin.
Kolay gelsin.Ev darma duman toplim gelirim
Keyif yaptim dersin pehYok once is adam evde bugun disciye gitti gelince naptin der
Dun fotona baktim dedim bu kizin bebesi hasta heralde.Kızlar bu ara benim modum çok düşük ailevi sorun yaşıyorum biraz , burasıda geyik yeri oldugu için çok takılmadim hatta kk ya da girmedim .
Ben biraz kemdimi toparlamak istiyorum 1 2 hafta kadar izin istiyorum sizden hepinizi çok seviyorum
Evelynn uyudummm
Hangi fotoya kuzum , resim olayını anlamadım tam .Dun fotona baktim dedim bu kizin bebesi hasta heralde.
Anlatmak istersen dinlerim uzme kendini anlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?