- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Hic sevmem konusmayi ne yazarim 5 mesaji icineNiye biz burda yaziyom 1500 msj 5 tanede oraya ayırabilirsin tamam anlasildi yok sana ordek mordek. Benle idare etcen agahah
Profil yapcam ordegi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic sevmem konusmayi ne yazarim 5 mesaji icineNiye biz burda yaziyom 1500 msj 5 tanede oraya ayırabilirsin tamam anlasildi yok sana ordek mordek. Benle idare etcen agahah
loc pahalıydı diye hatırlıyorum:) şampuandan katıyorum yetiyo ekşın aramıymLocla silin kızlar durulama kurulama yok enfesss(duyan da hergün cam siliyorum sanır:)ama biliyorum)
Şampuanı ben deneyeyim:) loc biraz pahalı evetloc pahalıydı diye hatırlıyorum:) şampuandan katıyorum yetiyo ekşın aramıym
Üryanda görürsüngHic sevmem konusmayi ne yazarim 5 mesaji icine
Profil yapcam ordegi
rossmann'da isana var ya, çok memnunum şampuanından. hem de 5.90₺Şampuanı ben deneyeyim:) loc biraz pahalı evet
Burda rossmann yok da şampuanı deniycem mutlakarossmann'da isana var ya, çok memnunum şampuanından. hem de 5.90₺
ondan kattım birazcık. mis oldu.
.Burda rossmann yok da şampuanı deniycem mutlaka
Üryanda görürsüng
Tmm çikilettaaanaptın çörekleri yedin tabii.
Kremsiz şampuan olacak ama canım hee dikkat et
.Tmm çikilettaaanaptın çörekleri yedin tabii
Çöreğe gelene kadar karnın mı doydu çikilettaaaa ne yedin?.
Yemedim valla kız karnım çok tok.Yarın yerim artik
amin canım inşallaj.
Allah bağışlasın canım..Allah herkese nasip etsin hayırlı evlatlar❤❤❤
one be 25 kuruşAl işte ben demedim mi bahtsizim diye
Şimdi markete gittim eşimede dönerken sigara aliyim dedim markete girdim kadın bana sormadan sigara başına 25 kuruş kesmiş kartla alıyorum diye..Neymis posun aidatı varmış..
Ya küçük bir tutar ama mide bulandırıyor
abooNapiyonuz kizlar koca gelmedi camlari ben siliyom
Oluyor arada canımNe bilim ya geliyorlar bana bazen böyle dengesiz bı ruh halim var birazccuuk
evet bende dedim acaba benmi yanlış anladımSen kimsin giii. Derhal adini degis benim de dikkatimi cekti dün yanlis yazmışlar
nereye 5 msj topiğe miGelmem ama sen yinede israr et
Gunde 5 mesaj falan ne onlar oyle
Bnde çok bakıyorum yaBdvye girip bunalıma giriyorum çoğu zamanbdvnin açılımını dahi bilmediğim zamanları özlüyorum:))
Bağımlılık yapıyo:))Bnde çok bakıyorum ya
Ordekli zayiflama topiginde gunluk 5 mesaj sarti varmis.nereye 5 msj topiğe mi
Selam sista iyiyiz sen napiosunnSelam sistalar :
Nabıyonuzz
.Çöreğe gelene kadar karnın mı doydu çikilettaaaa ne yedin?