- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.047
- 158
Blac inmi hadi ya zayıflama topiği anam burada 72 kilocuk bi kadın var beni niye çağırmıyonuzOrdekli zayiflama topiginde gunluk 5 mesaj sarti varmis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Blac inmi hadi ya zayıflama topiği anam burada 72 kilocuk bi kadın var beni niye çağırmıyonuzOrdekli zayiflama topiginde gunluk 5 mesaj sarti varmis.
Çok şükür KKda oyun oynuyorum canım blackim ❤Selam sista iyiyiz sen napiosunn
Seninde canim Bi sabah tüm oyunlari oynamıştın zaten nereye girsem en son sen vardınÇok şükür KKda oyun oynuyorum canım blackim ❤
Muhabbetiniz bol olsun mcx ☺
Can sıkıntısı napiim arkadaşım yok hiç muhabbet bir süre sonra kısır döngüye giriyorSeninde canim Bi sabah tüm oyunlari oynamıştın zaten nereye girsem en son sen vardın
KK da oyınmu varÇok şükür KKda oyun oynuyorum canım blackim ❤
Muhabbetiniz bol olsun mcx ☺
Oyun bölümü varKK da oyınmu var
Nerdeee şimdi 34 oldumOyun bölümü var
Guldur gulduru izliyordum sıkıldım kk'ne bakim dedim sen napiyorsun?Napiyonuz kiz
Burda sohbetler yenileniyor ama herzaman herkese denk gelemiyorsun isteCan sıkıntısı napiim arkadaşım yok hiç muhabbet bir süre sonra kısır döngüye giriyor
Eyvah navlee oyunu keşfettiKK da oyınmu var
Selammselam şekerler. .
.selam şekerler. .
.sokak pilavı yaptım gelsenize
Ay ben bunu biliyorum ben sandım facebboktaki gibi oyun yaKafa gittiBurda sohbetler yenileniyor ama herzaman herkese denk gelemiyorsun iste
Eyvah navlee oyunu keşfetti
Selamm
Oh afiyet olsun.
Patates kizartmali karışık tost yedim bebisim.Yetti o
@Blacksee55 musteri buldum sanaBlac inmi hadi ya zayıflama topiği anam burada 72 kilocuk bi kadın var beni niye çağırmıyonuz
Bizde de aynisi var afiyet olsun :)sokak pilavı yaptım gelsenize
ayyy:) size dee afiyet olsunn :)
Tesekkurler :)ayyy:) size dee afiyet olsunn :)
bizim de en sevdiğimizTesekkurler :)
Benim tembel yemegim o