- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.
geçmiş olsun canım aynen benim 6 yasında bi kızm var ikinci için dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boşbırakmasın.
Benim kürtaj olan canım.❤❤Allah hepimize nasip etsin hayırlı evlatlar..
Bi gün ışınlanır merak etme.
Kaynanam uzaya isinlansa da feraha çıksamAy coregi çekmiş canı.Onu yapacam birazdan
aaa niye ne olduSurda oturup aglayayim bari , depresyona girim az sonra cikicam
Kürşat hahahah ulan yaaa
.
O neydi gızzz
Efsane bu kürşat yaa hahahahSeninle böyle olabilirdik
Gülsüm kalp Kürşat
Kürşat ya
Efsane bu kürşat yaa hahahah
.geçmiş olsun canım aynen benim 6 yasında bi kızm var ikinci için dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boşbırakmasın
Bi gün ışınlanır merak etme
aaa niye ne oldu
Rambo berkNe izlerdik be.
Flütle bile ilk çaldığım şarkıydı jenerik
Yılan Erkan , Apartmanda ki çıplak ayakla yere basan idiot çocuk
.Seninle böyle olabilirdik
Gülsüm kalp Kürşat
Kürşat ya
Geçmiş olsun canım mide kötüNezleyim dünden beri bir de dün mideyi bozmusum simdi ağrısı var
Sıpaya bak geziyor mu sidikli sidikli
Benim de öyle
İçten sildir gitsin
haahhaha hadi inşallah:)) mutluluklar dilerimBenim güldü ise herkesin güler.
Beni çevrem bahtsız kız diye biliyor.
haahhaha hadi inşallah:)) mutluluklar dilerim
Ne bilim ya geliyorlar bana bazen böyle dengesiz bı ruh halim var birazccuukgeçmiş olsun canım aynen benim 6 yasında bi kızm var ikinci için dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boşbırakmasın
Bi gün ışınlanır merak etme
aaa niye ne oldu
küçük bi market mi? ben sigara içmiyorum o yüzden bilmem pek büyğk marketlerde olmuyor sanırım:/ ilk kez duydumAl işte ben demedim mi bahtsizim diye
Şimdi markete gittim eşimede dönerken sigara aliyim dedim markete girdim kadın bana sormadan sigara başına 25 kuruş kesmiş kartla alıyorum diye..Neymis posun aidatı varmış..
Ya küçük bir tutar ama mide bulandırıyor
Sen beni kovdunkızlar
Duvarımı karaliyosun yazıp çizip duryonSen beni kovdun
Sen kimsin giii. Derhal adini degis benim de dikkatimi cekti dün yanlis yazmışlaraloo ne oldygunu anlamaya çalisiyorum.
İsim karişıkligi yok demi.