- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Ben o kiloyu bir ayda veririm sanada demem.Ordegide calarimValla bi sormak lazim. Ama gelip hergun bildirim yapıcaksın. Yediklerini oaylasicaksinhee yapamıyorum dersen unut ördeği
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o kiloyu bir ayda veririm sanada demem.Ordegide calarimValla bi sormak lazim. Ama gelip hergun bildirim yapıcaksın. Yediklerini oaylasicaksinhee yapamıyorum dersen unut ördeği
Karnım ağrıyor ve sabah bunu soyleyerek uyandım
He kızzz polemik yaşadı BDV de dünHanım abla gitmiş yaaavv
Ay bebeğim bi koşturmaca ki sormaaa sen napıyoreee
Niyeeeeee kiiii babyyyy![]()
![]()
He kızzz polemik yaşadı BDV de dün![]()
Ay bebeğim bi koşturmaca ki sormaaa sen napıyoreee![]()
gece dörtte uyandım sabaha kadar uyuyamadım. bölündü uykum sersem gibiyim tam......Aaaaakkkksaaaam olduuuuuuuuuuuuu
Afiyet olsun cınıımmm.Niyeeeeee kiiii babyyyy
Bende![]()
neyse ki çayım hazır da mis gibi demliiiiiiiiiiiğğğğğğğğHos geldinbi cay icip oyle git bari..
daha dun bi hışımla evi terkettim, asla dönüşü yok diyorsun.. pesinden gelmemis, sagdan soldan engellemiş herife mesaj atiyorsun.. kedi filan bahane aramissin, hic kusura bakma.. bi de bize o yokken evden ciktim demistin, bdv'de "kedimi vermedi" demissin, o kismi yanlis anladiysam duzeltir misin?
kirici olmak istemiyorum ama şu bakir/bakire/iliski muhabbetini de burda yapma lutfen, daha once de prez... konusu olmuştu, bdv'de detaylandir elbette istedigin gibi..
velhasil, ben senin ayrilacagina inanmiyorum ne yazik ki, adam peşinde dolanip sen dik duracagina kalkmis mesaj atmissin, yarin bi adim atsa "bi sans daha" deyip donersin gibi hissediyorum..
Allah hayirlisini versin..
Kız fiona o sen misin. Sen daa ayrilmadin mi. Okadar şeyler oluyorken sen tekme atmasına mi üzüldün :S adam ne para tutuyor elinde, ne sana saygısı var, birde kedi yavrulari satarım düşüncesiyle pahali kedi almıştı :S bak şimdi aklima geldi. 19 yaş evlenilecek bir yaş degil. Hazır babanın evine gittin kal orada. Muhattab olma. Ayrıl gitsin. Oku güzel bi meslek edin ondan sonra hayatına yine yeni birisi girer mutlu olursun. Yaşın ilerledikçe, sende kendini geliştirdikçe, daha sağlıklı daha mantıklı ilişki yasayabilirsin. 19 yaşında evlenme nedirHayır yok canım 19
Bu uykunun bizle derdi neeeegece dörtte uyandım sabaha kadar uyuyamadım. bölündü uykum sersem gibiyim tam......
oo kolayyy gelsinnnn canimcimAfiyet olsun cınıımmm.
Bugün cuma yoğun işler....
He kızzz polemik yaşadı BDV de dün![]()
O kedi bu kedi miKız fiona o sen misin. Sen daa ayrilmadin mi. Okadar şeyler oluyorken sen tekme atmasına mi üzüldün :S adam ne para tutuyor elinde, ne sana saygısı var, birde kedi yavrulari satarım düşüncesiyle pahali kedi almıştı :S bak şimdi aklima geldi. 19 yaş evlenilecek bir yaş degil. Hazır babanın evine gittin kal orada. Muhattab olma. Ayrıl gitsin. Oku güzel bi meslek edin ondan sonra hayatına yine yeni birisi girer mutlu olursun. Yaşın ilerledikçe, sende kendini geliştirdikçe, daha sağlıklı daha mantıklı ilişki yasayabilirsin. 19 yaşında evlenme nedir
Kediye yazikYavrularını satcam diye pahalı kedi almış bir herif vermez tabi kediyi
Para kapısı olarak goruyor![]()
Hosgeldin biz misafir sever#sisterhooduz![]()
:)
Ah çok sevindirik oldum. Akşama kadar oturayım o vakit. Yemeğim falan hazır![]()
Kız fiona o sen misin. Sen daa ayrilmadin mi. Okadar şeyler oluyorken sen tekme atmasına mi üzüldün :S adam ne para tutuyor elinde, ne sana saygısı var, birde kedi yavrulari satarım düşüncesiyle pahali kedi almıştı :S bak şimdi aklima geldi. 19 yaş evlenilecek bir yaş degil. Hazır babanın evine gittin kal orada. Muhattab olma. Ayrıl gitsin. Oku güzel bi meslek edin ondan sonra hayatına yine yeni birisi girer mutlu olursun. Yaşın ilerledikçe, sende kendini geliştirdikçe, daha sağlıklı daha mantıklı ilişki yasayabilirsin. 19 yaşında evlenme nedir
Evet o kedi, şimdi yaşını söyleyince hatırladım. Haftalardır konu açıyor ama fiona olduğunu bilmiyirdumO kedi bu kedi mihatirladim ama fiona oldugunu bilmiyodum.
![]()
Evet canim bende sonradan hatirladim. Hani taki parasıyla deli alışverişler yapan herifAaa bu üye o muydu?![]()
Ben yanlis anlamadiysam oyle bi muhabbet dönmüş.. Kedi evde kalmis, niye almadin diyenlere "vermedi" demis.. Adam evde miydi giderken? O zaman niye "aksam beni bulamasin, şok olsun" dedi ki, kafamda deli sorular..Kedimi vermedi mi demiş![]()
Evet o kedi, şimdi yaşını söyleyince hatırladım. Haftalardır konu açıyor ama fiona olduğunu bilmiyirdum
Evet canim bende sonradan hatirladim. Hani taki parasıyla deli alışverişler yapan herif
Rahat durmuyor kiBiliyorum kız biz de girdik konuya ama o an banlanmamıstı
sonradan gitmiş nedense