- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptin fiona?Günaydın.
Günaydın kızlar
Gunaydin sekerler
Günaydın.
Günaydınn picamalı sistalarEki Görüntüle 2105175
Kahvaltı yapıyorum uzun bi özet geçeceğim dostlarımNaptin fiona?
Gel gitli yaptin beni
Izledim izlememis gibi miyim :)Gora izlemedin mi ya gercekten
Keske benim olsa o ordek :)Selam kizlar hayırlı cumalar
Izledim izlememis gibi miyim :)
Uyuyorumda ondanNeden kimse yokkk
Telefonum kapandiİzlemeyen cıksın kasıyor dediğimde gidiyorum deyince ne bilim
Selam kizlar hayırlı cumalar
Dün gece mesaj attım.
Sürekli nispet yapar gibi kedimin fotoğrafını atıyordu instagrama iyi bak olur mu dedim. Konuşma başladı üzülmediğimi aksine mutlu olduğumu belirttim. O da öyle dayısı demiş ki sen kafana takma sana krallar gibi düğün yapacağım takısını masrafını düşünme bana 2 bilezik takmış insanlar diyor bunu. Babaannesi demiş ki ben sana köyden kız bulacağım sen kız oğlansın hala .. Hani diyor ki sen hala bakirsin ben sana bakire kız bulacağım pardon da benimle başkası mı ilişkiye girdi ki bu kalıptan nefret ederim her neyse böyle işte baroya gidip ücretsiz avukat talep edeceğim aileme bide avukat masraflarından yük olmak istemiyorum
Ben burdayim pnpaNeden kimse yokkk
Biri de aramadı eşim de o kadar mutlu ki sanki ben onu dövmüşüm fiziksel sözlü şiddet uygulamışım gibi lokma döktürecek beyfendiBunlar sülalecek cahil ya
Ya nazar degdirecekssin ördeğime sonunda kilo al gel sana ördek yapıcaz diyorum ama yok dinlemiyorsun kiKeske benim olsa o ordek :)
Hayirli cumalar.
Kime diyon giiiBunlar sülalecek cahil ya
Iyyyyyyy zihniyetlere bakDün gece mesaj attım.
Sürekli nispet yapar gibi kedimin fotoğrafını atıyordu instagrama iyi bak olur mu dedim. Konuşma başladı üzülmediğimi aksine mutlu olduğumu belirttim. O da öyle dayısı demiş ki sen kafana takma sana krallar gibi düğün yapacağım takısını masrafını düşünme bana 2 bilezik takmış insanlar diyor bunu. Babaannesi demiş ki ben sana köyden kız bulacağım sen kız oğlansın hala .. Hani diyor ki sen hala bakirsin ben sana bakire kız bulacağım pardon da benimle başkası mı ilişkiye girdi ki bu kalıptan nefret ederim her neyse böyle işte baroya gidip ücretsiz avukat talep edeceğim aileme bide avukat masraflarından yük olmak istemiyorum
3 4 kilo var aslinda ordek verirler mi o kiloyaYa nazar degdirecekssin ördeğime sonunda kilo al gel sana ördek yapıcaz diyorum ama yok dinlemiyorsun ki