Çocuğun varmı kac yasindasin ayrılmak isteyene yollar açık zorla olmuyor demekkiBiri de aramadı eşim de o kadar mutlu ki sanki ben onu dövmüşüm fiziksel sözlü şiddet uygulamışım gibi lokma döktürecek beyfendi
Ayy ne korkunç. Allah'ın manyaklari. Kız oğlandın sana bakire alacağım ne ya. Valla şükret kurtulduguna. Muhattabta olma. Kediyi kurtarDün gece mesaj attım.
Sürekli nispet yapar gibi kedimin fotoğrafını atıyordu instagrama iyi bak olur mu dedim. Konuşma başladı üzülmediğimi aksine mutlu olduğumu belirttim. O da öyle dayısı demiş ki sen kafana takma sana krallar gibi düğün yapacağım takısını masrafını düşünme bana 2 bilezik takmış insanlar diyor bunu. Babaannesi demiş ki ben sana köyden kız bulacağım sen kız oğlansın hala .. Hani diyor ki sen hala bakirsin ben sana bakire kız bulacağım pardon da benimle başkası mı ilişkiye girdi ki bu kalıptan nefret ederim her neyse böyle işte baroya gidip ücretsiz avukat talep edeceğim aileme bide avukat masraflarından yük olmak istemiyorum
Valla bi sormak lazim. Ama gelip hergun bildirim yapıcaksın. Yediklerini oaylasicaksin3 4 kilo var aslinda ordek verirler mi o kiloya
Hayır yok canım 19Çocuğun varmı kac yasindasin ayrılmak isteyene yollar açık zorla olmuyor demekki
İyiki çocuğun olmamış böyle birindenHayır yok canım 19
19 yasindamisinHayır yok canım 19
Selammmm terellelllimmmSlm kizlar
Aleykum selam canimSelammmm terellelllimmm
darlandım bir an o ne
Aaaaakkkksaaaam olduuuuuuuuuuuuugüüüüünaaaydoooooonnn
daha dun bi hışımla evi terkettim, asla dönüşü yok diyorsun.. pesinden gelmemis, sagdan soldan engellemiş herife mesaj atiyorsun.. kedi filan bahane aramissin, hic kusura bakma.. bi de bize o yokken evden ciktim demistin, bdv'de "kedimi vermedi" demissin, o kismi yanlis anladiysam duzeltir misin?Dün gece mesaj attım.
Sürekli nispet yapar gibi kedimin fotoğrafını atıyordu instagrama iyi bak olur mu dedim. Konuşma başladı üzülmediğimi aksine mutlu olduğumu belirttim. O da öyle dayısı demiş ki sen kafana takma sana krallar gibi düğün yapacağım takısını masrafını düşünme bana 2 bilezik takmış insanlar diyor bunu. Babaannesi demiş ki ben sana köyden kız bulacağım sen kız oğlansın hala .. Hani diyor ki sen hala bakirsin ben sana bakire kız bulacağım pardon da benimle başkası mı ilişkiye girdi ki bu kalıptan nefret ederim her neyse böyle işte baroya gidip ücretsiz avukat talep edeceğim aileme bide avukat masraflarından yük olmak istemiyorum
Hos geldinAyy H HarleyyQuinn bdv den girip son gelişmelerini takip ederken geyikte buldum seni. Dedim bir an nereye geldim ben? konu neden burada? ben neredeyim?
Öğle yemeğinin ağırlığı olsa gerek neyse uyandım ya tamam..
Hos geldinbi cay icip oyle git bari..
Hos geldinbi cay icip oyle git bari..
Hosgeldin biz misafir sever#sisterhooduzÇat kapı gelen komşu gibi oldum iyi mi?
Eh hadi içeyim madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?