- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
aaa tamam kiz, izleşmeye başladığımızda farkliydi cunku ismin, mal kabul'u unutmazdim hahahahTugbaHamza lavantam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa tamam kiz, izleşmeye başladığımızda farkliydi cunku ismin, mal kabul'u unutmazdim hahahahTugbaHamza lavantam :)
Ay iki dakikalık soğuk almak bile yetiyor insana , aynısı oldum geçenlerde 2/3 dk balkona çıktım kısakolla ağrıdan öldüm kaç günSağ olasın canımmm madonnam ayyy oğlum hasta olunca kendime hiç dikkat edemedim canım benim, sonunda bende hasta oldum
Yok yok gidip uyuyabilirsinDüüüt ben geldim görev neyin var mi #sisterlarım?
.Yok yok gidip uyuyabilirsin
Yok yok gidip uyuyabilirsin
.
O zamaan öptüm siziiii❤❤❤
Kız senin sınavın yok muŞerif mune aktif
Siper alın
Kız senin sınavın yok mu
Hadi gitttt yaaat vakit hayli çok geç oldu giit yattt. Bak bu şarkıyı dinle kesin uyursunVarrr ama uyuyamıyorum stresten ucuk cıkardım bide
Şimdi tekrar uyumayı denicektim muneyi gordum dedim haber edem
Hadi gitttt yaaat vakit hayli çok geç oldu giit yattt. Bak bu şarkıyı dinle kesin uyursun
De hadi saat 2 oldu ya, sınavda konsantre olamazsın
Azer bülbülHiç duymadım ula bu ne menem şarkıdır
Azer bülbül
Kolay gele sistam benim minikler uyuyo bende ceteyi bekleyim didimGünaydın kızlar eşimi işe yolladım şimdi ev işi beni bekler :)
Teşekkürler canımKolay gele sistam benim minikler uyuyo bende ceteyi bekleyim didim
Karnının alt kısmında müzik aç eşin karnının alt kısmına dogru konuşsun benim eltim de öyle oldu dr bunları önermiştiDoktorum 2 haftada dondu dondu donmedi bir daha donmez diyor malesef :/
Yatakta isiniyom sisterr sen napiyorsun. Minnakin cok tatli masallah.❤Günaydın sistalar ne yapıyorsunuz