- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
delü bu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
delü bu ya
Kovahatunu diyo biraz toplaşalım ondan sonra geçeriz saldırıyaEvet ocak 11 yolla kuzuyu cebellessin onlar
Hayırlı işler o zamanCetelestik aniden goreve gidiyoz
#sisterhooduz biz
Sagolasin bacimHayırlı işler o zaman
Kiz bu sistalar uyanana gadan agsam olcek. Mune bizden once baskin yaparsa netcukKovahatunu diyo biraz toplaşalım ondan sonra geçeriz saldırıya
Ne kar var, ne de yağmur. Kış gibi değil ki, sadece kuru soğuk var. Tam hastalık havası.Ay iki dakikalık soğuk almak bile yetiyor insana , aynısı oldum geçenlerde 2/3 dk balkona çıktım kısakolla ağrıdan öldüm kaç gün
Kova hatunu Evelynn @JustHoldMe mune gelecuk birazdan o gelmeden biz gidelim onaKiz bu sistalar uyanana gadan agsam olcek. Mune bizden once baskin yaparsa netcuk
Ben söyledim şimdi gelirler karar veririzKiz bu sistalar uyanana gadan agsam olcek. Mune bizden once baskin yaparsa netcuk
Kiz uyuyodur onlar. Bazilarinin sinavi var acele ettirmeyelim biz koruruz sistalari taramaliyi kurammi
Allah iyilik versin canım annene.Benin durum nedir bilmem ama su son gunlerimi bir ben bir allah bilir.Tamamen değil ama daha iyi şimdi.
Tüm hayat etkileniyor gercekten
Dur dur muneye saldirmayak sımdilik :)
Obur sistalar gelmedi. Onlar gelsinde buyuk eylem yaparizGünaydın kızlar. Sınavım bitti oturdum bi yere yarının dersine çalışayım dedim.Napıyoruz şimdi var mı plan?
Tamam bende akrepi getirdim biz mevziye geçelim onlar kalkana kadarKiz uyuyodur onlar. Bazilarinin sinavi var acele ettirmeyelim biz koruruz sistalari taramaliyi kurammi
kiz costun haaaEki Görüntüle 2093571 herkes alsin bidene