- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
Ogrenmis oldukGenelde herkes biliyo tugbişimin adını sizde biliyorsunuzdur sandimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ogrenmis oldukGenelde herkes biliyo tugbişimin adını sizde biliyorsunuzdur sandimdi
Ayyy evet yaaaa görüşemiyoruz, oldu kız yeter ki sen araşalım de o halde salı günü bir konuşma yapalımGörüşemiyoruz , araşalım
TugbaHamza lavantam :)
Caaaaannnımmm cocommm gelmişGenelde herkes biliyo tugbişimin adını sizde biliyorsunuzdur sandimdi
Tamamdır beybisiAyyy evet yaaaa görüşemiyoruz, oldu kız yeter ki sen araşalım de o halde salı günü bir konuşma yapalım
Cocom yaa benim oğlum çok hastaydı pazar gece sabaha kadar hastanedeydik. O yeni yeni iyileşiyor, üzerine de ben hasta oldum. İnan hiçbir şey yapacak gücüm yok. Eğer iyi olursam yarışma bitmeden katılırım inşallah cocom :)Tugbam tarif paylascan mi yoksa vaz mi gectin? :)) yakalamisken bi sorayim dedim hala gelmedi
Geçmiş olsunCocom yaa benim oğlum çok hastaydı pazar gece sabaha kadar hastanedeydik. O yeni yeni iyileşiyor, üzerine de ben hasta oldum. İnan hiçbir şey yapacak gücüm yok. Eğer iyi olursam yarışma bitmeden katılırım inşallah cocom :)
Oldu o zaman çok şükür daha iyi oğlum ama şimdi de anası patates olduTamamdır beybisi
Ben yeni gördüm, nasıl oldu paşa iyi mi
Kiyamam sende benim canimsin kuzum seni alintilamistim tarif gelmedi diye paylascan miCaaaaannnımmm cocommm gelmiş
Sağ olasınGeçmiş olsun
Cok gecmis olsun canim benim insallah bir an önce iyilesir yavrun,sende oyle.daha 15 gun falan var,musait olursan katilirsin o zaman.cok öpüyorum kuzummCocom yaa benim oğlum çok hastaydı pazar gece sabaha kadar hastanedeydik. O yeni yeni iyileşiyor, üzerine de ben hasta oldum. İnan hiçbir şey yapacak gücüm yok. Eğer iyi olursam yarışma bitmeden katılırım inşallah cocom :)
Geçmiş olsun ikinizede aman dikkat tam hastalık havası valla :/Oldu o zaman çok şükür daha iyi oğlum ama şimdi de anası patates oldu
Hayırlı geceler sisHayırlı geceler kızkardeşlerim ♡♡♡
Sağ olasın canım benim Allah razı olsun inşallah canım benim niyetlendim katılırım diye ama nasip olursa damdan düşer gibi son anda gelirim artıkCok gecmis olsun canim benim insallah bir an önce iyilesir yavrun,sende oyle.daha 15 gun falan var,musait olursan katilirsin o zaman.cok öpüyorum kuzumm
Sağ olasın canımmm madonnam ayyy oğlum hasta olunca kendime hiç dikkat edemedim canım benim, sonunda bende hasta oldumGeçmiş olsun ikinizede aman dikkat tam hastalık havası valla :/
.Sağ olasın canımmm madonnam ayyy oğlum hasta olunca kendime hiç dikkat edemedim canım benim, sonunda bende hasta oldum
Bekliyor olacağım bitanem şöyle bi kıymalı falan yapta gözümüz midemiz bayram etsin patatesli de olabilir bilemedimsen hangisini istersenSağ olasın canım benim Allah razı olsun inşallah canım benim niyetlendim katılırım diye ama nasip olursa damdan düşer gibi son anda gelirim artık