Diyorsun ki abla gece baskın yap, benim avatarın yerine çek kuru kafa bayrağınıHah şöyle
Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinYa lanet olsun gece gece lanet okuyorum tövbe tövbe .
İki tane dertle uğraşıyorum bir tanesi geçmeyen kulak ağrısı ve basimin yan tarafı haftada 3 kez ağır bastiriyor birde kist..İkisine de 2 haftadır gidip geliyorum..
Şu en öndeki yamuk gözlü sensin dimi
Evelynn avatarınız rehin alınmıştır, söyleyeceğimiz saat ve yerde size vereceğimiz görevi yerine getirmezseniz avatarınız ölür.
Eki Görüntüle 2093411
2KediAnnesi'ne kurukafa bayrağım çoook yakıştı
Yok mune ablam yanlış anladın :)Diyorsun ki abla gece baskın yap, benim avatarın yerine çek kuru kafa bayrağını
Bak bilmem artık sabah hepiniz kuru kafa olursunuz falan mazallah
Bu kadar şaka yeter gari, yürüyüşe gidiyorum, hoşçakalın :)
He sana cok pis bakıyom bibi tehditvari bakıslarrrr
Ahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar kazeni bizim tarafa cekmemiz lazım muneyle başedemiyoruzz
Lanet olsun dostum kadının yetkileri bizi aşıyor
ya ben gormedim kaçırdım o halimi
Bir dahikine poz verdiririm sana, foto çeker koyarız, avatarını düzgünce ekledim ben, yamukluk benden kaynaklanmıyor hahahahaha
Lafa tutmayın gitmem lazım :))))
Pekinezdi dimiAma sıra bize gecti sen de SisterAttacklara hazır ol
Hadi dikkatli ol abla hava karardı senin köpüşü de al yanına korusun seni
Ne kisti kız
Anladım canım , çok geçmiş olsun..4 cm kist var yumurtalikta işte regl olunca gel dedi pazartesi gidip öğreneceğim
Anladım canım , çok geçmiş olsun..
O cimcime için çıkıyorum zaten, çok afedersiniz wc işini gezerek yapıyor da :))))Ama sıra bize gecti sen de SisterAttacklara hazır ol
Hadi dikkatli ol abla hava karardı senin köpüşü de al yanına korusun seni
Benim bebe ters kiz :) 9 subata kadar duzelip adabiyla dogdu doğdu. Dogmadi cart diye kesecekler ikiyegit bebeni doğur cok konuşma daha doğurmuyon mu kızım
Aaay benim kızımda 1 hafta geç geldi tam 9 şubata inşallah ameliyata gerek kalmaz bebiş düzeltir kendiniBenim bebe ters kiz :) 9 subata kadar duzelip adabiyla dogdu doğdu. Dogmadi cart diye kesecekler ikiye
Doktorum 2 haftada dondu dondu donmedi bir daha donmez diyor malesef :/Aaay benim kızımda 1 hafta geç geldi tam 9 şubata inşallah ameliyata gerek kalmaz bebiş düzeltir kendini
Benim bebe ters kiz :) 9 subata kadar duzelip adabiyla dogdu doğdu. Dogmadi cart diye kesecekler ikiye
Ya lanet olsun gece gece lanet okuyorum tövbe tövbe .
İki tane dertle uğraşıyorum bir tanesi geçmeyen kulak ağrısı ve basimin yan tarafı haftada 3 kez ağır bastiriyor birde kist..İkisine de 2 haftadır gidip geliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?