- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
benimde yarın sınavım var takılıyorum buralarda ve hiç çalışmadım ya offf.Ay guya dedim ki benim sınavım var gece olmayabilirim . Ama ben burdayım kimse yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde yarın sınavım var takılıyorum buralarda ve hiç çalışmadım ya offf.Ay guya dedim ki benim sınavım var gece olmayabilirim . Ama ben burdayım kimse yok
benimde yarın sınavım var takılıyorum buralarda ve hiç çalışmadım ya offf.
yok hiç çalışmadım yaklaşık 10 gün önce sokakta bayıldım eeg mr vs denge kaybı yaşıyorum mal gibiyim desem yeri o yuzden algilayamadim ders calisamadim..Bugün biraz iyiyim ama yok yine olmadı. Sosyoloji benim senin?Ben guya calıstım yaaa
Hepsi uctu gitti kafamdan
Hangi bölüm senin
Ay guya dedim ki benim sınavım var gece olmayabilirim . Ama ben burdayım kimse yok
yok hiç çalışmadım yaklaşık 10 gün önce sokakta bayıldım eeg mr vs denge kaybı yaşıyorum mal gibiyim desem yeri o yuzden algilayamadim ders calisamadim..Bugün biraz iyiyim ama yok yine olmadı. Sosyoloji benim senin?
aslında uçup gitmiş gibi oluyor ama sınavda hatırlıyorsun bence .Ben guya calıstım yaaa
Hepsi uctu gitti kafamdan
Hangi bölüm senin
belli bişey yok şimdilik sonuçlar cikmadi ama epilepsi(Dr normal bayilma değil dedi ) vertigo vsAaa cok gecmiş olsun neymiş nedeni?
Benim bilişim sistemleri
aslında uçup gitmiş gibi oluyor ama sınavda hatırlıyorsun bence .
belli bişey yok şimdilik sonuçlar cikmadi ama epilepsi(Dr normal bayilma değil dedi ) vertigo vs
Misafir hazırlığı yapıyordum yavSista bugun muneden baskını erken yedik kabuklarımıza mı cekildik
aaa kulak kristalleri şüphemi unutmuşum o da olabilirmis Dr demişti. Annen düzeldi mi geçmiş olsun.Anneminde böyle olmustu
En sonunda kulak kristallerinde kayma var dedi dr
Çakma vertigo deniyormus
İnşallah epilepsi vertigo vs değildir de senin de böyle bir seydir
Misafir hazırlığı yapıyordum yav
aaa kulak kristalleri şüphemi unutmuşum o da olabilirmis Dr demişti. Annen düzeldi mi geçmiş olsun.
Geçmiş olsun anneciğineTamamen değil ama daha iyi şimdi.
Tüm hayat etkileniyor gercekten
12den sonra içimden anarşik bir çıkıyorGündüzleri ev hanımı geceleri ise gözükara bir çete uyesi
CannııımmmmHey ben geldim
Hey ben geldim
Geçmiş olsun anneciğine
Hu huuu sisterhood