- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
BDVyi basalım yaaaAyy biz bir kere kızlarla toplandık exorsist izleyek dedik
Sonunu kimse görmedi
Biz korkuturuz onu demiAyy biz bir kere kızlarla toplandık exorsist izleyek dedik
Sonunu kimse görmedi
Kiz is yapalim diyom temizlik falan her yeri indiriyo. Sonra cik neslihan evin altinda disari kaciyo
Kiz sen munenin banini bilmiyon heraldaBDVyi basalım yaaa
Fake konuolsa tamam da . Sıkıntısı olan insanlarin dertlerini sabota etmeye gerek yok bence. Bende oraya konu açtığımda aglar halde berbat oluyorum iyice sinir bozmaya gerek yok benceBDVyi basalım yaaa
Bir isim vardi diyo kaciyo maymunGönderme
Gebertirim hele bi gitsin
Ah hayalim:d
Banlanasın mı var kız
Kiz sen munenin banini bilmiyon heralda
Yok yok şey gibi konuları esmer tenle buğday ten aynı değilmiş falan diyeFake konuolsa tamam da . Sıkıntısı olan insanlarin dertlerini sabota etmeye gerek yok bence. Bende oraya konu açtığımda aglar halde berbat oluyorum iyice sinir bozmaya gerek yok bence
Biz korkuturuz onu demi
Kadinlarin hayattaki en korktugu seyleri soyleyekHadi korku hikayeleri anlatalım
Uf ya o da yasak ama
Nasıl çeteyiz lan biz hiç karsı cıkamıyozfasulye çetesi
Biz böyle daha güzelizHadi korku hikayeleri anlatalım
Uf ya o da yasak ama
Reglimin biryerlere çıkması benim zirvedeKadinlarin hayattaki en korktugu seyleri soyleyek
Galeyana getirme milleti simdi neslihN silahlanip ateş açar gece geceHadi korku hikayeleri anlatalım
Uf ya o da yasak ama
Ayy onu hic yasamadim cok sukurReglimin biryerlere çıkması benim zirvede
Yok yok şey gibi konuları esmer tenle buğday ten aynı değilmiş falan diye
Kadinlarin hayattaki en korktugu seyleri soyleyek
Biz böyle daha güzeliz
Haha adim eskiyaya ciktiGaleyana getirme milleti simdi neslihN silahlanip ateş açar gece gecerezil olmayak obaya
Haha adim eskiyaya cikti
Reglimin biryerlere çıkması benim zirvede
Galeyana getirme milleti simdi neslihN silahlanip ateş açar gece gecerezil olmayak obaya
Guldür güldür de bi kadin var ya silahlanip ahey ahey ahey diye cikiyo sen resim atinca direk o geliyo aklma kopuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?