- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
Benimkinin anası beni gömer eminimBiraz önce bdvde kvsi kanser hastası olan biri vardı ya işi bırakmadı diye kötü olmuş.
Birebir aynısını yaşadım çocuğum yoktu o zaman 1 yıllık evliydim işede yeni girmiştim 1 ay olmuştu daha.
Kple görümcek geldi bir akşam işi bırakacaksın okullar açılıyor çocuklar okula gitcek biz duramayız hastanede dediler. Bıraktım iyimi oldum asla. İşi bıraktım kvnin yanında 1 ay bile duramadım vefat etti.
Benimkini saracak bir annesi yokAllah rahmet eylesin
Ama ablaları sahip çıkar atıyım bunu ben
Allah mesut etsin ablişkoBen kocami kimselere vermem cok huysuz ana kuzusu ama gideri var cok topku biraz da bana ev isinde yardim etsede super olcak bıktım evde is yPMktan
Kizz delimisin adam çöpsüz kalmış atiyim diyon atma sakinBiraz önce bdvde kvsi kanser hastası olan biri vardı ya işi bırakmadı diye kötü olmuş.
Birebir aynısını yaşadım çocuğum yoktu o zaman 1 yıllık evliydim işede yeni girmiştim 1 ay olmuştu daha.
Kple görümcek geldi bir akşam işi bırakacaksın okullar açılıyor çocuklar okula gitcek biz duramayız hastanede dediler. Bıraktım iyimi oldum asla. İşi bıraktım kvnin yanında 1 ay bile duramadım vefat etti.
Benimkini saracak bir annesi yokAllah rahmet eylesin
Ama ablaları sahip çıkar atıyım bunu ben
Ben kocami kimselere vermem cok huysuz ana kuzusu ama gideri var cok topku biraz da bana ev isinde yardim etsede super olcak bıktım evde is yPMktan
Benimkinin anası beni gömer eminim
Allah mesut etsin ablişko
Adamın kendisi çöpKizz delimisin adam çöpsüz kalmış atiyim diyon atma sakin
Ben cok seviyorum ama bi yerden sonra bulasik yemek çamaşır hep bi döngü biktim valal yemek yemekten bile biktimEv işi yapmaktan nefret ediyorum
Hepsinin köküne Kibrit çöpüAdamın kendisi çöp
Mumkunse uzat dursun ev isimdenBen kocami kimselere vermem cok huysuz ana kuzusu ama gideri var cok topku biraz da bana ev isinde yardim etsede super olcak bıktım evde is yPMktan
Torununu gömer bu eski topraklarOnu etmiyor bir türlü iste eder elbet bi gün anasi devrilirse.
Mumkunse isime karismasin da ne hali varşa gorsunNe derdiniz var len bu adamlarla
Benimki evde olsun da ben donunu corabını toplarım geberirim ona ben
Mumkunse isime karismasin da ne hali varşa gorsun
Aaa niye ki beceriksiz miMumkunse uzat dursun ev isimden
Benimki kazık cakmak istiyor dunyaya benim ömrümü 3 senede torpuledi hanimefendi benimkide öyle valla 2 yüzlü şeytan. Onun gıybetini yapmaya bayikiyorum ne hallere düştüm onun yüzündenTorununu gömer bu eski topraklar
Şeytannnn görsün yüzlerini dicem şeytan bile göre göre bıkmıştır benim kvninkini kendisi şeytanın kankisi
Masallah aska bakkNe derdiniz var len bu adamlarla
Benimki evde olsun da ben donunu corabını toplarım geberirim ona ben
Kiz is yapalim diyom temizlik falan her yeri indiriyo. Sonra cik neslihan evin altinda disari kaciyoNelere karısıyor mesela
Gideyim de korku filmi izleyim.Biraz korkayim
Kiz is yapalim diyom temizlik falan her yeri indiriyo. Sonra cik neslihan evin altinda disari kaciyo
Yok kiz bir dagitiyo sora kacip gidiyo keske beceriksiz olsaAaa niye ki beceriksiz mi
Benimki kazık cakmak istiyor dunyaya benim ömrümü 3 senede torpuledi hanimefendi benimkide öyle valla 2 yüzlü şeytan. Onun gıybetini yapmaya bayikiyorum ne hallere düştüm onun yüzündenherkese ondan ne kadar nefret ettigimi anlatıyorm icim soguyor anca böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?