- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- 248
ayy banada set takmadılardı kızzBenim de öyle eşimin ailesi 2 bilezik taktı bana onu da dayıları taktı anne baba bi bok takmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy banada set takmadılardı kızzBenim de öyle eşimin ailesi 2 bilezik taktı bana onu da dayıları taktı anne baba bi bok takmadı
Ben ilk evliliğimde 5 tane değiştirdim :)Aynen durumu olanlar iyi takar zaten,kınalarıda çok değişir olur ayrıca..
Bol kıyafet değişimi yaparlar..
kız güzelim ülken varken napçan elin gavur memleketiniYani konsoloslukta nikah olduktan sonra eyfel kulesinde bol bol foto çekileceğizz inşallah
Bu fikir ondan çıktı ve cok mutlu oldum hemşerim
Pariste nikah yakın arkadaşlarımız olur yanımızda, sonrasında da aile yakınlarına nikah yemeği istanbulda da oldu bitti işte.
Düğün dernek istemiyoruz.
Şaka yapıyosunayy banada set takmadılardı kızz
Ben ilk evliliğimde 5 tane değiştirdim :)
Ha birde hemşerim evlendiğim kişi Sinop'luydu
Almisken alttakini de aliyorum ama. Kalmasin digeri.Elmas al sen bana en afiilisnden olsun bir zahmet
Gayet güzel hemşerim,en güzelini yaparsınz bence..
Olsun anacım ne demek,tükkan sizin zaten
Valla güzelim memleketim de her Allah'ın günü yaşıyorum zaten.kız güzelim ülken varken napçan elin gavur memleketini
2 aylık evliyim ben daha ama gerçekten eşim sevgilimin ve evlilik döneminde çok değişti. Benim herşeyimi sorun ediyor sorun edilmeyecek şeyler mesela kafamın açıklığı iyi de ben evlenmeden önce de açık bir kadındım.Bizde gelin demek şeref demek.
Yani gelinler bizim şerefimizdir.
Zevklen takarız takılarımızı gelinlerimize.
AMa herkes bizim gibi olamıyor işte HanimKelesimiGetir
Durumu yoksa anlarım, ama durumu olupta yapmayanları asla anlamış değilim.
Allah'a havale et sen onları.
Ha bu arada sen boşanmak mı istiyorsun bana soru sordun cevapladım ama sonrasını getirmedin canım.
vallaa düğün gününe kadar şaka yapıyorlar sandım ama gerçekten almamışlarŞaka yapıyosun
Sen değiştirmedin yani farklı kıyafet öyle mi...Bizde olmadı bunlar,direk normal elbise giymiştim bende..
Kız ne seti 2 bilezik başka bişey yokayy banada set takmadılardı kızz
tamam işte banada aynısı şaka gibiKız ne seti 2 bilezik başka bişey yok
takılıyorum kız allah gönlüne göre verir inşallahValla güzelim memleketim de her Allah'ın günü yaşıyorum zaten.
İlki burada oldu da ne oldu.
Şimdi gönlümüz ne istiyorsa onu yapacağız
Gözüm de yok Zaten evime bir çatal iğne koymadılar bana yolladıkları o başkasının çeyizinden kalma çorabı patiği tülbenti de hep attım çöpe iç çamaşırlarını bile kullanmıyorumtamam işte banada bilezik o kadar set met yok şaka gibi
Harika şekerimmmmm hemen takayımmmm
bana yaptı da ne oldu geri istedi sonra hepsini amann günahı boynunaGözüm de yok Zaten evime bir çatal iğne koymadılar bana yolladıkları o başkasının çeyizinden kalma çorabı patiği tülbenti de hep attım çöpe iç çamaşırlarını bile kullanmıyorum