- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
- 278
Benim hiç altında gözüm yok, benim Paris'te nikahım olsun bana yeterEn çok benimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hiç altında gözüm yok, benim Paris'te nikahım olsun bana yeterEn çok benimmmm
aynen yaa züğürte gittikHeeee vallla bulmadık aşiretten birisini
oooo hanımefendiiiiBenim hiç altında gözüm yok, benim Paris'te nikahım olsun bana yeter
baksana benim bilezikler çok ağır verem mi bi kolşöyle bi altın takmadılar yaaa
ayarı hiç önemli değil şekerim
şık dursun yeter
çok güzeller teşekkür ederim. .
aynen yaa züğürte gittik
eyfel in en ucunda ossun , bi bakmışssın ayağın takılıvermiş hopp tek taş elime düşüvermişBenim hiç altında gözüm yok, benim Paris'te nikahım olsun bana yeter
Benim hiç altında gözüm yok, benim Paris'te nikahım olsun bana yeter
Niyetimiz bu yönde Allah izin verirseoooo hanımefendiiii
ver verrrbaksana benim bilezikler çok ağır verem mi bi kol
Benim de öyle eşimin ailesi 2 bilezik taktı bana onu da dayıları taktı anne baba bi bok takmadıBenim hiç altında gözüm yok, benim Paris'te nikahım olsun bana yeter
Denizli aşkım alıntıyı eski bildirimlere bakarken şimdi gördümNiresi kız bura :)
Güle güle kullan şekerim
Heee valllaaaa doğru didinnn
ver verrr
Yani konsoloslukta nikah olduktan sonra eyfel kulesinde bol bol foto çekileceğizz inşallaheyfel in en ucunda ossun , bi bakmışssın ayağın takılıvermiş hopp tek taş elime düşüvermiş
Bu fikir ondan çıktı ve cok mutlu oldum hemşerimVayyyyy süper olur yakışır hemşerime
Ayy ablaaa ilki cok guzel yaaa benim olsun mu?
Bizde gelin demek şeref demek.Benim de öyle eşimin ailesi 2 bilezik taktı bana onu da dayıları taktı anne baba bi bok takmadı
oy sağol şekerim
ben sana ne alıyım?
Yani konsoloslukta nikah olduktan sonra ayfel kulesinde bol bol foto çekileceğizz inşallah
Bu fikir ondan çıktı ve cok mutlu oldum hemşerim
Orada nikah, sonrasında da aile yakınlarına nikah yemeği istanbulda da oldu bitti işte.
Düğün dernek istemiyoruz.
Ayy ablaaa ilki cok guzel yaaa benim olsun mu?
hadi inşallahhhNiyetimiz bu yönde Allah izin verirse
Bizde gelin demek şeref demek.
Yani gelinler bizim şerefimizdir.
Zevklen takarız takılarımızı gelinlerimize.
AMa herkes bizim gibi olamıyor işte HanimKelesimiGetir
Durumu yoksa anlarım, ama durumu olupta yapmayanları asla anlamış değilim.
Allah'a havale et sen onları.
Ha bu arada sen boşanmak mı istiyorsun bana soru sordun cevapladım ama sonrasını getirmedin canım.