- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
Allah a sukur ben de iyiyim canim.. Dunya telaslari iste bildik..Çok şükür kuzum sen nasılsın neler yapıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah a sukur ben de iyiyim canim.. Dunya telaslari iste bildik..Çok şükür kuzum sen nasılsın neler yapıyorsun
Selamlar sistalarim..
Nasilsiniz?
3 aylariniz hayirli olsun insaAllah, güzellikler gelsin..
Ozledim hepinizi..
Köye gitmiştik, yeni döndük, orda da telefon cekmiyor pek..
Bi yoklayayim dedim ne var ne yok diye : )
Günaydınlar şekerler..
İyiyim pazartesileri mod düşük olsa da iyiyimGünaydın hemşocum nasılsın
İyiyim pazartesileri mod düşük olsa da iyiyim
Nasıl geçti haftasonun ?
Hmm yollardaymışsın yani hava da mis gibiydi haftasonu...Pazartesi sevilmez ya ondan hemşocan.
Ankara'daydım hafta sonu,eltimle gittik valide oradaydı onu aldık geldik..
Hmm yollardaymışsın yani hava da mis gibiydi haftasonu...
Ben cumartesi sinemadaydım, sonrada spora gittim..Aynen kız kıza takıldık iyi oldu,havada çok güzeldi..
Ben cumartesi sinemadaydım, sonrada spora gittim..
Pazar günüde yattım. Oğluma poğaça da yaptım
Aynen.. Normalde haftasonu 11'lere kadar uyumam lazım dimi.Ellerine sağlık afiyetolsun.
Çok iyi yapmışsın ne güzelgeçmiş hafta sonun..
Aynen.. Normalde haftasonu 11'lere kadar uyumam lazım dimi.
Ama ben günümün hemen bitmesini istemiyorum, erkenden kalkıyorum.
En fazla 8'e kadar yataktayım sonra kalkıyorum duramıyorum
Geçiyorum salona erkenden açıyorum haberleri, saat 10'na kadar o şekilde takılıyorum.Yat uyu sende dinlenirsin en azından..
Zaten hafta içi erken kalkıyorsun .
Geçiyorum salona erkenden açıyorum haberleri, saat 10'na kadar o şekilde takılıyorum.
Sonra kahvaltı hazırlıyorum, o esnada bizimkilerde uyanmış oluyor.
Yatamıyorum gün hemen bitsin istemiyorum, ewin tadını çıkartmak istiyorum hemşom
Demekki uykuda tutmuyor seni gün bitsin istemiyorsun sende..Sonrada ailecek güzel bir kahvaltı faslı başlıyor..
Elektrikler gitti şimdi çok erken saatte gene gitmişti.
İyi ki hava bozdu biraz hemşom, anında elektrik kesintisi oluyor.Şarjımda az bu arada
İyi ki hava bozdu biraz hemşom, anında elektrik kesintisi oluyor.
Bugün de soğuktu hava...