- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşi var herhalde bu aralar yoğun sank@2KediAnnesi huuuu nerdesinnnn
Ben yaptim bizi terk etti patronlar Evelynn
Deli kadınlar napıyonuz
Ben sınav donemine girdim ondan önce de sınavlar baslamadan yetiştirmem gereken işler vardı falan fıstık derken pek bakamıyorum.
Lavanta malum
Just da buraları tamamen terketti :d
Ulen nerdesiniz siz. Terkedilen yavru kedilere döndük burada. Git calis derslerine arada ugra yahu hicmi wc ye gitmiyon. Aglarim bakDeli kadınlar napıyonuz
Ben sınav donemine girdim ondan önce de sınavlar baslamadan yetiştirmem gereken işler vardı falan fıstık derken pek bakamıyorum.
Lavanta malum
Just da buraları tamamen terketti :d
Ceza vermek lazim valla abla. Bizi unuttular 1 ay oncesine kadar cosuyoduk burda simdi terkedilmis viraneye döndük:OPatronlara ceza kesmek lazım dimi sjskjskk Evelynn
Ceza vermek lazim valla abla. Bizi unuttular 1 ay oncesine kadar cosuyoduk burda simdi terkedilmis viraneye döndük:O
Gunaydin abla. Iyi yolculuklar.Günaydınlar canlar öğlen saati yola çıkacaz herhalde
Gunaydin abla. Iyi yolculuklar.
Tamam abla merak etme ben inlerle top oynarim merak etmeGünaydınlar,sağol canım..
Buralar sana emanet göz kulak ol.
Tamam abla merak etme ben inlerle top oynarim merak etme
Ne zaman gelcen özletme kendini
Kor ebe oynariz abla. Cunku gorunmuyo kimseArtık topmu oynarsın,saklambaçmı oynarsın sen karar ver buna
Pazar günü dönüyoruz eve..
Çok şükür kuzum sen nasılsın neler yapıyorsunSelamlar sistalarim..
Nasilsiniz?
3 aylariniz hayirli olsun insaAllah, güzellikler gelsin..
Ozledim hepinizi..
Köye gitmiştik, yeni döndük, orda da telefon cekmiyor pek..
Bi yoklayayim dedim ne var ne yok diye : )