- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Iyim abla bdv ye daldim biraz. Ohh ne guzel l komsuluk var demek sizin apartmanda hala. Afiyet olsun.
Bdv ömür törpüsü bir girdinmi çıkıolmıyor oradan..
Oda olmasa pek gidip gelinmiyor aslında..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyim abla bdv ye daldim biraz. Ohh ne guzel l komsuluk var demek sizin apartmanda hala. Afiyet olsun.
Yaa bir kadina sinir oldunm 11 yasindaki cocukla asik atiyo. Uzerine kocasinin yuzunu cizmis. Kardesine kzmiyo diye.Bdv ömür törpüsü bir girdinmi çıkıolmıyor oradan..
Oda olmasa pek gidip gelinmiyor aslında..
Yaa bir kadina sinir oldunm 11 yasindaki cocukla asik atiyo. Uzerine kocasinin yuzunu cizmis. Kardesine kzmiyo diye.
Esimin ufak kardesi konu basligiÇocuğunun yüzünemi çizmiş dur bakayım hemennnn bulayımm
Esimin ufak kardesi konu basligi
Cunku kendisi 11 yasindaŞimdi ona bakıyordum kadın direk eşinin suratını çizmiş..
Cunku kendisi 11 yasinda
Yaa bir kadina sinir oldunm 11 yasindaki cocukla asik atiyo. Uzerine kocasinin yuzunu cizmis. Kardesine kzmiyo diye.
Bir konusu daha var okudunmu. Elini yikamadigi icin sen taharet bile almamissindir demis adamaAy okudum
Kadın resmen şu dizilerdeki kötü gelinlerden.
Pis
Aleyküm selam abla. Kimsecikler kalmadi burada. Herkes dagildi cil yavrusu gibi. Bense bdv ye talipAnaa kimsecikler yok bugün
Selamlar sistacanlar,yarın Ankara'ya gidiyoruz eltimle pazar günü döneceğiz valide orada kardeşinde onu alıp gelcez.
Aleyküm selam abla. Kimsecikler kalmadi burada. Herkes dagildi cil yavrusu gibi. Bense bdv ye talip
Konu mu acsam sistalarim kayboldu diye. Benim derdimde bu olsunNerdeler yahu çok boş kalmış burası bugün..
Bdv kurtrıcı varya can simiti mübarek
Konu mu acsam sistalarim kayboldu diye. Benim derdimde bu olsun
Evelynn de kayboldu arada ses veriyordy hic olmazsaHahahaha brek brekkk acil sistacanlar aranıyor brek brek sjskjksjk
Evelynn de kayboldu arada ses veriyordy hic olmazsa
İşi var herhalde bu aralar yoğun sank@2KediAnnesi huuuu nerdesinnnn