- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
Ayni annemle bende oyleyim ablaMutlaka öyle oluyor aradaki dengeyide bulmak lazım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni annemle bende oyleyim ablaMutlaka öyle oluyor aradaki dengeyide bulmak lazım..
Ve aleykumselam canisigülün güzeli baharda çiçek verendir. İnsanın güzeli umulmadık anda selam gönderendir Gül kadar özel insana selam olsun Cumamız mübarek olsun
Günaydın abla yatagin icindeyim kalkasimda yokGünaydınlar tükkanı ben açayım bugün nerdesiniz bakalım
Günaydın abla yatagin icindeyim kalkasimda yok
Bende kalktim. Kahvalti yapip baslicam ise kolay gelsin sanaGünaydın canım,ohhh ne güzel keyif yapıyorsun yap valla yat dinlen..
Ben başladım bile 2 balkon yıkandı mutfak toplandı çamaşır yıkanıyor şu anda..
Sonrada markete gideceğim.
Bende kalktim. Kahvalti yapip baslicam ise kolay gelsin sana
Sagol. Afiyet olsun ablacimSağol canım sanada kolay gelsin,şimdi kahvaltıya başlayacağım..
Sagol. Afiyet olsun ablacim
Ay bu ne hiz bu ne caliskanlikGünaydın canım,ohhh ne güzel keyif yapıyorsun yap valla yat dinlen..
Ben başladım bile 2 balkon yıkandı mutfak toplandı çamaşır yıkanıyor şu anda..
Sonrada markete gideceğim.
Ay bu ne hiz bu ne caliskanlik
MasaAllah valla
Erken kalkip isini gucunu halleden insanlari cok takdir ederim valla..Hızlı ve pratik kadınımdır vesselam,demşnde marketten geldim..
Evde bana spedy gonzales derler
Erken kalkip isini gucunu halleden insanlari cok takdir ederim valla..
Nasil oldun kuzumgünaydın sisterlar nasılsınız hayırlı cumalar
biraz daha iyiyim kuzum en azından psikolojik olarak iyiyim sen nasılsınNasil oldun kuzum
Iyim kuzum biseyler yapiyom canin istemwsinbiraz daha iyiyim kuzum en azından psikolojik olarak iyiyim sen nasılsın
yok istemiyor anlık gelip geçiyor ne yapıyorsun merak ettim . geçtin mi eve annende misinIyim kuzum biseyler yapiyom canin istemwsin