- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 598
- 34
Hosgeldinn munisss ablam ozlemisimmmmmm seniBir varmış bir yokmuş, evvel zaman içinde kalbur saman içinde bir sisterhood grubu varmış, bu kızlar eylem yapar, sisteme baş kaldırırlarmış, bir gün kötü cadı (yani ben) gruba küflü cımbız yedirmiş, hepsi hasta olmuş, renkleri solmuş, sesleri solukları çıkmaz olmuş, topiğin önünden geçen kötü cadı(yani ben ) cımbızımı yeniledim hadi gelin üstünüzde deneyeceğim demiş
Abla yaa su keyifsiz halimle guldurdun beni.Bir varmış bir yokmuş, evvel zaman içinde kalbur saman içinde bir sisterhood grubu varmış, bu kızlar eylem yapar, sisteme baş kaldırırlarmış, bir gün kötü cadı (yani ben) gruba küflü cımbız yedirmiş, hepsi hasta olmuş, renkleri solmuş, sesleri solukları çıkmaz olmuş, topiğin önünden geçen kötü cadı(yani ben ) cımbızımı yeniledim hadi gelin üstünüzde deneyeceğim demiş
Merhabaaa@HanimKelesimiGetir Onur Üyesi
@hunter7 Onur Üyesi
Evelynn Kurucu üye
Cui Bono Kurucu üye
@JustHoldMe Kurucu üye
mahperi hatun
@derandiren
@Anti Depresan
@Kova hatunu
@Blacksee55
@Hebehubele
@3 Milyar 750 Milyon
@-Asmin-
@Mayflower75
My SouL
@MAL KABUL
@pembegelin91
@Cikolatalikurabiyem
terelelli34
@VeNi
@_heidi_
@Kozlenmis patates
@Vinka
@KaraTurna
@wiyolet
@The Calender
@balbocegi35
@ParteMoralll
@Favelayn
SchonerDuft
@birkendimbirben kizlar hadin canlanin bakMune abla kol geziyo burda
Hosgeldinn munisss ablam ozlemisimmmmmm seni
Abla yaa su keyifsiz halimle guldurdun beni.senden kotu cadi olmaz ki.
Ahahahahah eylemler baslayinca soylersin sarki ablam bizi susturmak icin.Topik biraz kendine mi geldi nedir :)))) sizi canlandırmak için şarkı söylerdim ama canlanmak yerine kaçmayı tercih edeceğiniz bir sesim olduğundan sesimi daha sonra size yapacağım başka işkenceler için dinlendirmeye karar verdim hahahahahaha
Eylem yok mu eylem :)))
Sana soylucemizimi saniyon abla. VarTopik biraz kendine mi geldi nedir :)))) sizi canlandırmak için şarkı söylerdim ama canlanmak yerine kaçmayı tercih edeceğiniz bir sesim olduğundan sesimi daha sonra size yapacağım başka işkenceler için dinlendirmeye karar verdim hahahahahaha
Benle favin olmadigi nasil beliiGeldimmm... geliyorum yaziyorum kimse gormuyor yazan yokkk zaten bende bakmiyorum
HoşgeldinMerhabaaa
Doktorun bilgisi var düşecekse erken düşük olsun dedi bekliyoruz bizde .çok taze canım ben bile ne zaman yaptığımızı bilmiyorumAaaa sista geliyo ne kadarlik uzan dinlen. Koyu rekrekmi kanamam hastahaneye git
Hayirlisi canim. İnşallah tutunur minik yürekDoktorun bilgisi var düşecekse erken düşük olsun dedi bekliyoruz bizde .çok taze canım ben bile ne zaman yaptığımızı bilmiyorum
Amin canım aminHayirlisi canim. İnşallah tutunur minik yürek
O nasil karsilama kiz oyle.Hoşgeldin
Kahkahaaaan kulagima geldiiiiTopik biraz kendine mi geldi nedir :)))) sizi canlandırmak için şarkı söylerdim ama canlanmak yerine kaçmayı tercih edeceğiniz bir sesim olduğundan sesimi daha sonra size yapacağım başka işkenceler için dinlendirmeye karar verdim hahahahahaha
Ben varım bende deneyebilirsinGelsinler yeni cımbız setimi deneyecek gönüllüler arıyorumvalla acıtmayacak ama önce sizi besleyip güçlendirmem lazım
Sisterhood'a acil kan vermek isteyenlerinEvelynn 'ne müracaat etmeleri rica olunur, topiğin canı kanı tükenmiş, ben benim kandan verirdim ama delikan alerji yapabilir
Silahlari kusandim canim
Oyy kuzum hamileyim ama bir türlü yüzüm gülmedi kanamam var
Ahahahahah eylemler baslayinca soylersin sarki ablam bizi susturmak icin.
Evelynn tembellestik iyiceee noldu bizeee?
Hayırli akşamlar hanımlar..
Bir de 2nci el bi cimbiz seti almis.. Bak en cok da ona guldum..Yorgun bedeni bizim asiliğimizi kaldırabilecekmiş gibi hoh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?