• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sistem mi değişti

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.415
43.902
798
Kızlar bir kaç yere iş başvurusunda bulundum. Bir firma whatsapdan yazmış bir kaç soru şeklinde. Cevabıma da çok politik demiş kendileri. Bende profesyonel olmadıklarını söyleyerek görüşmeyi sonlandırdım. 3 senede sistem değişti artık görüşmeler bu şekilde mi olmaya başladı. Açıkçası hiç profesyonelce gelmedi bana

Kızlar bir kaç yere iş başvurusunda bulundum. Bir firma whatsapdan yazmış bir kaç soru şeklinde. Cevabıma da çok politik demiş kendileri. Bende profesyonel olmadıklarını söyleyerek görüşmeyi sonlandırdım. 3 senede sistem değişti artık görüşmeler bu şekilde mi olmaya başladı. Açıkçası hiç profesyonelce gelmedi bana
Basvurdugunuz pozisyon nedir?

Hiç duymadım böyle bir şey, çok ciddiyetsiz iyi demişsiniz. 🙄
Bende hiç duymadım. İzinsiz numaraya mesaj atmak falan ama cevap olarak iyi demişsiniz. Bana cevap olarak hep mesaj gönderilir sitedeki profilime. Böylesini ilk defa duydum
Kurumsal firmalar iş görüşmesini ya mail üstünden yapıyor ya da telefon ile arıyor. Whatsapptan yazmalari tuhaf olmus.
Telefonla yabda Skype üzerinden görüntülü mülakata girdim daha önce ama WhatsApp tan yazanı da ilk kez duyuyorum. Tuhaf geldi.
Suan covid dolayısıyla kameralı görüsme yapılıyor bu normal de,whatsapp ne alaka? İlkokul çocuklarının eğitimi bile whatsapptan değil,iş gibi ciddi bir konuda hiç profesyonel değil
Sözde aradığı cevapları bulduğu kişiyi görüşmeye çağırıyormuş arkadaş. Hiç profesyonelce gelmedi bana da sapık mıdır nedir

Sözde aradığı cevapları bulduğu kişiyi görüşmeye çağırıyormuş arkadaş. Hiç profesyonelce gelmedi bana da sapık mıdır nedir

Eee görüşmeye çağırana kadar teknoloji ilerledi zoomdan skyptan hadi whatsapp görüntülüden adam gibi görüşme yapsaymış.Neyse kurumsal bir yer değil belli ki uzak durmak lazım.Bol şans

benim yasadigim ulkede Whatsup kullanan ciddi firmalar var.
Evet sistem degisiyor artik, TR de de bu sisteme gecebilir insanlar, mailden daha pratik.
Siz whatsupda da olsa facede de olsa yazim dilinizi ciddi tutmalisiniz su durumlarda.

Görüntülü mülakatı anlarımda whatsapp konuşması nedir? Daha önceden birinden de duymuştum konuşmadan engeli basmış. Kurumsal firmaların yapacağı bir şey değil. Arkadaşlarımızla konuşurken bile yanlış anlaşılmalar olabiliyorken mülakat çok sıkıntı

başta şimdi bana da saçma geldi dediğiniz ama sonra hatırladım, ben zamanında TikTok'un şirketinde -unuttum şimdi adını- tercümanlık pozisyonuna başvurmuştum, önce wp üzerinden iletişim kurdular, sonra skype yaptık. bir süre sonra tekrar görüşmek istediklerini yine wp'tan yazdılar. konuştuğum kişiler Çin'deydi tabii öyle de bir faktör var.

Back
X