- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz, BDV'de aynı derdi paylaşan kişilerde aaa bende bu dertten muzdaribim deyip üye olabiliyor.
Kontrollü Paylaşım yapılarak aşılabilir bu durum, misal çok özel mahrem şeylerinizi uluorta paylaşmamak gibi, herkesin okuyacağı alanlarda isim soyad, telefon, mail vermemek gibi.
Var çünkü adını sanını telefon numarasını yazanlar, sonra işte birileri musallat oluyor, üye ben ne yaptım deyip ne yapılabilir diye bize geliyor.
ünlülerden hamile kaldığını, aşk yaşadığını iddia edenler mi dersin, bilmem nerenin belediye başkanı - bir de isim vererek- bana tecavüz etti diyenler mi ararsın, abisine aşık olan mı ararsın çok ekşınlıydı ya özledimya bunlar cidden tam bakirköylük
bende burayı tesadüfen bulmuştum inceledim sonra üye oldum.. bencede girmez..TC işine herkes girmez...
Gerçek isim vermekle aynı olmaz üyeler seni yine nickinle tanıyacak sadece yönetim bilecek gerçek kimliğini.aynen zaten kimliğinin ifşa edilmesinden de korkulacağı için vermez ki kimse adı üstünde forumdayız yani öyleyse nick almayalım açık açık adımızı da yazalım aynı hesaba gelir bunun çözümü tc kimlik falan değil malesef ha keşke olsa bende çok isterdim
Olurbenim hesabı devredeyim
hay masallah yaraticiliga bak cabuk inanan biriyim galiba ya gec kesfetmisim burayi yoksa cok eglenecegim seyler varmisünlülerden hamile kaldığını, aşk yaşadığını iddia edenler mi dersin, bilmem nerenin belediye başkanı - bir de isim vererek- bana tecavüz etti diyenler mi ararsın, abisine aşık olan mı ararsın çok ekşınlıydı ya özledim
orasıda doğru..bilemedimkiOlmaz, BDV'de aynı derdi paylaşan kişilerde aaa bende bu dertten muzdaribim deyip üye olabiliyor.
Kontrollü Paylaşım yapılarak aşılabilir bu durum, misal çok özel mahrem şeylerinizi uluorta paylaşmamak gibi, herkesin okuyacağı alanlarda isim soyad, telefon, mail vermemek gibi.
Var çünkü adını sanını telefon numarasını yazanlar, sonra işte birileri musallat oluyor, üye ben ne yaptım deyip ne yapılabilir diye bize geliyor.
ya şekerim bunu yapacak adam alır annesinin bacısının tcsini girer gene yapar ya da illa erkek olmasına da gerek yok hemcinslerimizin de böyle atraksiyonları var engellenemez sanıyorum ama mahrem konular diye bölüm açılsa gizli tutulsa mesela dışarıya ama onda da ekran alıntısı yapıp paylaşabilirler engel olunamıyor malesefGerçek isim vermekle aynı olmaz üyeler seni yine nickinle tanıyacak sadece yönetim bilecek gerçek kimliğini.
ee gunduz vakti kadinlar kulube takilan kısır gunumuze de katilir. ceyrek altını unutmayin kız ayolKısır mı?
Ama gerçekten biri tesadüfen kullanıcı adını görse aratıp tüm konularına ulaşabiliyor. Bu çok sinir bozucu değil mi?
Şişme kadın aldatmaysa, onu bıçaklamak da cinayettir Orantısız zeka ürünü yorumlar. Bir de bizle kafa buluyorlar, şu yorumu yapmam için kaç fırın ekmek yemem gerek acaba Dinime küfreden müslüman olsa derler ya...Bu konuyla ilgili bi yerde bi yorum gördüm deminden beri gülüyorum
adam harbiden sisme kadinla cift kisilik yatakta ciddi ciddi beraber olup, uzerine de dus almaya gitmisse, bu adam bu sisme kadini seviyor demektir. kadin ayrilmali. sonucta gonul ferman dinlemez.
Bu fakelerin önüne geçse de paylaşılmasına engel olmaz. Paylaşılmasına yapacak bir şey yok maalesef.TC no kimse vermez, ki burda yazmış bir arkadaşımız, yurtdışında yaşıyormuş, ki çok var böyle Üyelerimiz, onlar üye olamaz, bu uygulama olursa, zaten çoğu yanaşmaz, vermez numara.
Siteyi kapalı devre yapamayız, sizler herkese açık diye gelip inceleyerek üye oldunuz.
Erkek üye zaten hemen tespit edilip atılıyor.
Aklıma tek Yöntem geliyor, onu zamanında uygulamıştık, bizim en popüler bölümlerin başında BDV geliyor değil mi?
O zaman oraya denetimli konu açılma yöntemi uygulanabilir, üye konuyu açar ama bölüm editörü veya adminler okuyup onaylamadan topik aktif edilmez, bir bu geliyor aklıma, daha önce denemiştik, iyi gidiyordu, böylece bölümde sahte konu, bölüme uygun olmayan konu sıkıntısı olmuyordu.
Güzel uygulama bu benceTC no kimse vermez, ki burda yazmış bir arkadaşımız, yurtdışında yaşıyormuş, ki çok var böyle Üyelerimiz, onlar üye olamaz, bu uygulama olursa, zaten çoğu yanaşmaz, vermez numara.
Siteyi kapalı devre yapamayız, sizler herkese açık diye gelip inceleyerek üye oldunuz.
Erkek üye zaten hemen tespit edilip atılıyor.
Aklıma tek Yöntem geliyor, onu zamanında uygulamıştık, bizim en popüler bölümlerin başında BDV geliyor değil mi?
O zaman oraya denetimli konu açılma yöntemi uygulanabilir, üye konuyu açar ama bölüm editörü veya adminler okuyup onaylamadan topik aktif edilmez, bir bu geliyor aklıma, daha önce denemiştik, iyi gidiyordu, böylece bölümde sahte konu, bölüme uygun olmayan konu sıkıntısı olmuyordu.