şişme bebek konusu sosyal medyaya yansımış

Marketing amacli acik duruyor yani burasi? BDV kapali grup yapamazmiymiz?

ya bunlar cidden tam bakirköylük
ünlülerden hamile kaldığını, aşk yaşadığını iddia edenler mi dersin, bilmem nerenin belediye başkanı - bir de isim vererek- bana tecavüz etti diyenler mi ararsın, abisine aşık olan mı ararsın çok ekşınlıydı ya özledim

Ya peki bu bulunan hesaplara noluyor tamamen siliniyor mu forumdan? Ya da konuları siliyor musunuz kilitledikten sonra

Gerçek isim vermekle aynı olmaz üyeler seni yine nickinle tanıyacak sadece yönetim bilecek gerçek kimliğini.

hay masallah yaraticiliga bak cabuk inanan biriyim galiba ya gec kesfetmisim burayi yoksa cok eglenecegim seyler varmis

orasıda doğru..bilemedimki

Gerçek isim vermekle aynı olmaz üyeler seni yine nickinle tanıyacak sadece yönetim bilecek gerçek kimliğini.
ya şekerim bunu yapacak adam alır annesinin bacısının tcsini girer gene yapar ya da illa erkek olmasına da gerek yok hemcinslerimizin de böyle atraksiyonları var engellenemez sanıyorum ama mahrem konular diye bölüm açılsa gizli tutulsa mesela dışarıya ama onda da ekran alıntısı yapıp paylaşabilirler engel olunamıyor malesef

TC no kimse vermez, ki burda yazmış bir arkadaşımız, yurtdışında yaşıyormuş, ki çok var böyle Üyelerimiz, onlar üye olamaz, bu uygulama olursa, zaten çoğu yanaşmaz, vermez numara.
Siteyi kapalı devre yapamayız, sizler herkese açık diye gelip inceleyerek üye oldunuz.
Erkek üye zaten hemen tespit edilip atılıyor.
Aklıma tek Yöntem geliyor, onu zamanında uygulamıştık, bizim en popüler bölümlerin başında BDV geliyor değil mi?
O zaman oraya denetimli konu açılma yöntemi uygulanabilir, üye konuyu açar ama bölüm editörü veya adminler okuyup onaylamadan topik aktif edilmez, bir bu geliyor aklıma, daha önce denemiştik, iyi gidiyordu, böylece bölümde sahte konu, bölüme uygun olmayan konu sıkıntısı olmuyordu.

Ama gerçekten biri tesadüfen kullanıcı adını görse aratıp tüm konularına ulaşabiliyor. Bu çok sinir bozucu değil mi?

Yani evet. En azindan konulari gorse bile profillerimizi, eski actigimiz konulari gormemesi lazim uye olmayanlarin. Katiliyorum bu konuda.

Şişme kadın aldatmaysa, onu bıçaklamak da cinayettir Orantısız zeka ürünü yorumlar. Bir de bizle kafa buluyorlar, şu yorumu yapmam için kaç fırın ekmek yemem gerek acaba Dinime küfreden müslüman olsa derler ya...
Yalnız sıkı durun yazmaya devam edersek bu konuyla da trendtopic olacağız benden demesi Bu sefer de kezboşlar tepkili diye paylaşırlar

Bu fakelerin önüne geçse de paylaşılmasına engel olmaz. Paylaşılmasına yapacak bir şey yok maalesef.

Güzel uygulama bu bence

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , en azından seçili insanlar olur TC olduğunda..Tamam anlıyorum, kazanç platformu burası , ne kadar az üye o kadar az reklam ama artık ciddi anlamda seviyesi düşmeye başladı buranın.

TC olmuyorsa telefon numarası ve telefona giden bir şifreyle üye olunsun.En azından caydırıcı olur.
Ya da pro kart alma şartı ; ne bileyim kim bir konu açıp dalga geçmek için ücret oder ki ? Ödeyen olsa da az olur.

Ne olursa olsun şu Bdv ve yeni üye sorunu çözülmeli.
Bu konuların taşınması ise can sıkıcı..

Edit : Şimdi okudum yazdığınızı ; kontrollu paylaşımda çok iyi fikirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…