- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
öğrensin ne olacak kiaha kimlik no. verelimde Kazen temelli herseyimizi ögrensin
şahsen ben güveniyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğrensin ne olacak kiaha kimlik no. verelimde Kazen temelli herseyimizi ögrensin
İşte dalga geçen geçmeyen hemen çıkar ortayaaha kimlik no. verelimde Kazen temelli herseyimizi ögrensin
Buraya erkek üye girmesi yasak
Üye olunca da hemen banlanıyor yani kalamıyor sitede madem kadınlar kulübü erkekler de yorumları, yazılanları okuyamasın.
Her şey sadece kadınlara özel olsun,üye olmayan kadınlar bile hiçbir içeriği göremesin.
Konuları da silmek olsun lütfen düzenleme gelsin, resmen dalga geçmişler.
Mune Kazen
aynen aynen hemde bayağı ayrıntılı anlatıyorlar iyi cesaretBen cinsellikle ilgili konulara pek yorum yapmam utanırim
Bir de bu tip konulara yorum yaparken kendi cinsel hayatından kesitler sunan bazı hatunlar var bence kendilerine bir dur demeliler :)
Buraya erkek üye girmesi yasak
Üye olunca da hemen banlanıyor yani kalamıyor sitede madem kadınlar kulübü erkekler de yorumları, yazılanları okuyamasın.
Her şey sadece kadınlara özel olsun,üye olmayan kadınlar bile hiçbir içeriği göremesin.
Konuları da silmek olsun lütfen düzenleme gelsin, resmen dalga geçmişler.
Mune Kazen
İşte dalga geçen geçmeyen hemen çıkar ortaya
Öyle birşey mümkün mü bilmem ama çok iyi olurdu.Siteye üye olurken kimlik no istensin
Siteye üye olmayan yorumları okuyamasın
Bunlar yapılamayacak şeyler mi?
ama kimlik nosu ya da face bağlantısı gibi bi şey yapılsın mune ablaŞimdi, Konuları silme işlemi olamaz zira yasal olarak içerikleri saklamakla yükümlüyüz site olarak, silme işlemi serbest bırakılırsa site kanunen zor durumda kalır.
Siteyi ziyaretçilere kapatamayız çünkü şöyle bir düşünün, siz nasıl keşfettiniz siteyi?
Kayıtlı 461.452 üyenin büyük büyük çoğunluğu kafasına takılan bir soru ya da sorunun cevabı için Google'da araştırma yaparken buldu siteyi, önce okudunuz, siteyi tanıdınız, sonra üye oldunuz çoğunuz, buna bende dahilim.
bende anlamıştım HanimKelesimiGetir getirde anlamıştı ve başladık dalga geçmeye daha yazarken ban yedik..ben de fake dedim , konuyla dalga gectim , ban yedim iyi mi belliydi fake oldugu. Yok kocasi duşa girmişmiş tam o sirada eve gelmiş. Sonra otele kaçmış.
kadınlar kulübünde fink atan kancıklar diyorum benembesiller ya.. bi de bunlar kendine adam diyo demi?
Şimdi, Konuları silme işlemi olamaz zira yasal olarak içerikleri saklamakla yükümlüyüz site olarak, silme işlemi serbest bırakılırsa site kanunen zor durumda kalır.
Siteyi ziyaretçilere kapatamayız çünkü şöyle bir düşünün, siz nasıl keşfettiniz siteyi?
Kayıtlı 461.452 üyenin büyük büyük çoğunluğu kafasına takılan bir soru ya da sorunun cevabı için Google'da araştırma yaparken buldu siteyi, önce okudunuz, siteyi tanıdınız, sonra üye oldunuz çoğunuz, buna bende dahilim.
merwosh diye bir kız vardı konulara düzgün düzgün yazıp kendini baya tanıtıp sevdirmişti. snra sevgilisinden hamile kalıp evlendi. bir gün kazen yabancı bir sitede görmüş bunun resimlerini. kimse tahmin etmemişti fake olacağını :)Ben ilk mesajlari cinsellik olan uyelerin fake olduguna inaniyorum. Digerlerinden pek suphe etmiyorum acikcasi daha acemi oldugum icindir belkide..
Kısır mı?Asagidaki ziyaretciler gelin kız cekinmeyin kısır yapariz cay demleriz ohh
en azından belli başlı konular kapatılsa..mesela BDV...Şimdi, Konuları silme işlemi olamaz zira yasal olarak içerikleri saklamakla yükümlüyüz site olarak, silme işlemi serbest bırakılırsa site kanunen zor durumda kalır.
Biz zamanında dedik TC numarasıyla üye olunsun diye, herkes hayır dedi, kaçınız verecek kimlik numarasını, taş çatlasın fazla fazla diyorum 100 kişi. Sonra gerisi?Öyle birşey mümkün mü bilmem ama çok iyi olurdu.
Yok canım Kazen dürüst insanlarla uğraşmaz.Haklisin'da ben korkarim kazen'den ... Banka'daki bütün islemleri bile izler bence becerir