Tüp Bebek Merkezleri şişli memoril,acıbadem maslak,bahçeci fulya mı daha başarılı?

ya kizlar bugün normal adetim başladı , doktorla görüştüm ,yarın sabah gidicem bakacak duruma göre aspirasyon yaparım dedi,aç gel dedi ama dünde kan tahlili bakmadı,östrojen yüksek muhtemelen dedi,yarın sorarım gidince ,bide genelde adet sonrası kistler genelde gidiyor biliyorum ama ,hatta çalışıyorum diye cumartesi gelsem olmazmı dedim de yok yarın gel sen,başlayacak olursak yine dedi anlamadım kistleri aspire ederse neye başlıyabilirizki iğne filan olmadım ben hiç.
Korkuyorum opu gibi mi bu. Zararı yokmu rezerv az zaten.

mrb canım evet Güvenç beyin hastasıyım sonucum çok şükür pozitif dün kalp atışlarınıda dinledik çok şükür Rabbim herkese nasip etsin darısı hepinizin başına inşallah
ayy çok sevindiimmm , tebrikler,inşallah sağlıkla ,güzelliklerle kucağına alırsın.Aminnn

Allah razı olsun canım benim inşallah bende senin haberinle sevinecem sen doktoruna güven bak demin gördüm forumda biri daha hamile oda güvenç beyin hastası darısı sana olsun inşallah
aa öylemi ben görmedim,bakayım kimmiş;-)doktora güveniyorum ama çok sıcak bi adam değil demi?bana karşımı öye yoksa.sen tedavi sırasında kür,bal lı karışım flan yaptınmı hiç.

mrb canım evet Güvenç beyin hastasıyım sonucum çok şükür pozitif dün kalp atışlarınıda dinledik çok şükür Rabbim herkese nasip etsin darısı hepinizin başına inşallah
Çok sevindim senin adına.ne güzel o kadar uzun beklemeden sonra inşallah sağsalim meleğine kavuşursun.

Zelal merhaba
Gebelik nasil gidiyor? Kan degerlerin artti mi merak ettim guzel haberlerini bekliyoruz.
Merhaba canım.geçen hâfta bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gittik.doktor kesede bebeği göremediğini normalde görünmesi gerektiğini söyledi.vajinal ultrasonda bakalım dedi.uzun süre göremedi gene sonra artık annemizi daha çok üzmeyelim dedi kalp atışlarını gösterdi.tabi ben kendimi zaten zor tutuyordum başladım hüngür hüngür ağlamaya.çok güzel bir duygu.umarım herkes bu duyguyu yaşar.her güzel bir haber aldığımda benim gibi zor günler yaşayanlar için hemen dua ediyorum.Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.

Merhaba Zelal Hanım, biraz okudum ama hepsini okuyamadım. Başından beni anlatıyor dedim. Ben de tam birine karar veriyorum, olumsuz okuyup vazgeçiyorum. Çok kararsızım. Hepsini okuyamadım sayfaların. Son sayfaya geçtim, çok mutlu oldum. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)
En son nerede yaptırdınız acaba, memnun musunuz?

Merhaba canım.geçen hâfta bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gittik.doktor kesede bebeği göremediğini normalde görünmesi gerektiğini söyledi.vajinal ultrasonda bakalım dedi.uzun süre göremedi gene sonra artık annemizi daha çok üzmeyelim dedi kalp atışlarını gösterdi.tabi ben kendimi zaten zor tutuyordum başladım hüngür hüngür ağlamaya.çok güzel bir duygu.umarım herkes bu duyguyu yaşar.her güzel bir haber aldığımda benim gibi zor günler yaşayanlar için hemen dua ediyorum.Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.
Senin adina cok sevindim canim allah hize de nasip etsin. Ben de bugun regl olacakmisim gibi belirtiler hissediyorum daha erken aslinda ama bilmiyorum. Teste daha 3 gun var. Sabah aglayarak ise geldim. :KK43:

Senin adina cok sevindim canim allah hize de nasip etsin. Ben de bugun regl olacakmisim gibi belirtiler hissediyorum daha erken aslinda ama bilmiyorum. Teste daha 3 gun var. Sabah aglayarak ise geldim. :KK43:
Canm sanırım test günün yarın.inşallah güzel haberlerini alırız.belirtiler adet ağrısına benziyor zaten,ben hep üstümde pet taşıyordum çünkü kasıklarım çok ağrıyordu adet olacak gibi.ama şükür hamilelikten ağrıyormuş inşallah seninki de ondandır.

Merhaba Zelal Hanım, biraz okudum ama hepsini okuyamadım. Başından beni anlatıyor dedim. Ben de tam birine karar veriyorum, olumsuz okuyup vazgeçiyorum. Çok kararsızım. Hepsini okuyamadım sayfaların. Son sayfaya geçtim, çok mutlu oldum. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)
En son nerede yaptırdınız acaba, memnun musunuz?
Selam ben en son ankara genartta yaptırmıştım.ama memnun kalmadım.gerçi memnun kalanlarda var.yani karar vermek gerçekten çok zor.birinin beğndiğini birileri yerin dibine sokuyor.bu arada ben 2 olumsuz tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kaldım.Allah herkese nasip etsin.bol şans

Selam ben en son ankara genartta yaptırmıştım.ama memnun kalmadım.gerçi memnun kalanlarda var.yani karar vermek gerçekten çok zor.birinin beğndiğini birileri yerin dibine sokuyor.bu arada ben 2 olumsuz tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kaldım.Allah herkese nasip etsin.bol şans
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Rabbim her şeyin hayırlısını versin cümlemize.
Ben de 2 tane olumsuzluk yaşadım. Bakalım hayırlısı artık.
Sizin adınıza çok sevindim gerçekten.

MErhabalar
form sitesini okudum acıbademi önermemişsiniz.
benim fsh ım 12 AMH ım ise 0,94 olduğundan dolayı kendı doktorum tüp bebek önerdi ve beni acıbadem Atakent fatih şendağ a yönlendirdi. işinin ehli olduğunu ve iyi bir doktor olduğunu söyledi.
bugun fatih beyle görüştüm kontrol etti bende hiçbir sorun yok sadece yumurtalıklarımda yaşlanma var bu sebeğten elimizi çabuk tutup bu işe başlayacağız gelecek ay.
sizce nasıl ne değildir bilmiyorum kafam çok karışık yaşım 30. destek ve yardım lütfen

merhaba arkadaşlar fatih şendağ a tüp bebek yaptıran kimse yok mu acaba acıbadem atakentte :KK43:(

X